A GYSEV-vel nem csak utazás, de a honlap böngészés is élmény!

2021-12-17

Gratulálunk a GYSEV Zrt-nek Az Év Honlapja pályázaton nyert díjakért!

A GYSEV Zrt Kormányzat kategóriában Az Év Honlapja Díjat nyerte el:

A GYSEV honlapja nem csak egy szakmailag kiválóan megalkotott webes felület, de egyben egy örvendetes szemléletmód manifesztuma. Ilyen, amikor a kormányzat a polgárokat partnernek, ügyfélnek tekinti. A kreativitás és az ergonómia egyensúlya és a lényegre törő tartalom mind a weblap használatát segítik. Az akadálymentesített, háromnyelvű honlap sikeresen oldja meg a GYSEV egységes arculatának bemutatását is. Biztosak vagyunk benne, hogy az utazóközönség nagy megelégedéssel használja majd a számára készült oldalakat. Ezt a munkát az Év Honlapja díjjal jutalmazzuk Kormányzat kategóriában. Gratulálunk!

Turizmus kategóriában pedig Különdíjat nyert:

A webes arculat egyedi, közvetlen, már-már barátságos, a weboldal tartalmas és funkciógazdag, de ami a legfontosabb, soha nem feledkezik meg a fő célról, ami az utazóközönség legteljesebb tájékoztatása a vasúti közlekedést érintő témákban. A GYSEV szlogenje szerint „velünk élmény az utazás”. Nos, mi azt is elmondhatjuk, hogy velük élmény az utazási információk böngészése is, ami a turizmus kategóriában a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. számára Különdíjat hozott.


 

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek