Az online sportfogadás legjobb felülete

2021-12-17

Gratulálunk a Szerencsejáték Zrt.-nek a TippmixPRO hazai sportfogadási márkaoldallal elnyert Különdíjhoz Márkasite kategóriában!

Egy nagy szereplőnek mindig nehéz dolga van egy versenyben, hiszen nagyobbak az elvárások is, kicsit talán hasonlóan a helyzethez, mikor a tanár gyermeke jár ugyanabba az iskolába, ahol ő tanít. A TippmixPro oldala teljesítette, sőt felül is múlta az elvárásokat, mind design, mind tartalom tekintetében. Láthatóan nagyon sok munka van az oldal elkészültében, ezúton is gratulálunk!

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek