A magyar bor világa tökéletesen bemutatva

2021-12-20

Gratulálunk a Magyar Turisztikai Ügynökségnek a Magyar Bor Személyesen pályamunkával elnyert díjakhoz!

Hungarikum kategóriában Az Év Honlapja díjat nyertek:

A bor.hu "Magyar Bor Személyesen" oldala nagyszerű tartalmakkal mutatja be a magyar szőlőfajtákat, borfajtákat, pincészeteket és borrégiókat. A borutazás menüpont túrákat, eseményeket és pincéket is ajánl az oldalra látogatóknak. Közösségi tartalmaik szintén kiemelkedőek, borász portrékat, oktatóvideókat, borrégiókat bemutató tartalmakat egyaránt megtalálhatunk rajtuk. Mindezt pedig egy szépen, kreatívan, könnyedén kezelhető felületen mutatja be.


Kereskedelem kategóriában Különdíjat nyertek:

A magyar bor világában utazni mindig izgalmas dolog, de közben komoly kihívás is akkor, amikor ezt a digitális világba kell átültetni. A magyarbor.hu ezt a feladatot kiválóan oldotta meg, hiszen a weboldal letisztult képanyaggal, borrégiókat és borvidéket bemutató leírásokkal, térképpel, a magyar bor legfontosabb jellemzőit és tudnivalóit összegző tartalmakkal van ellátva. Ráadásul mindez esztétikusan, a témához illő módon jelenik meg.


Kultúra kategóriában Minőségi díjat nyertek:

A weboldal gyakorlatilag minden hazai borturista számára elengedhetetlen felület. Megtalálható rajta egy több, mint 370 hazai borászatot részletező kereső, minden népszerű és kevésbé ismert hazai szőlőfajta és borstílus, továbbá folyamatosan frissülő magazincikkek, eseményajánlók jelennek meg a felületen.
 

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek