Tekints bele az űrbe a Remred honlapjával

2021-12-21

Gratulálunk a Meraki Marketing-nek a Remred Space Technologies pályaművel elnyert Év Honlapja Díjhoz Ipari weboldalak kategóriában!

A remred weboldala a zsűri egyöntetű véleménye alapján kategóriaelsőként kiérdemelte az Év Honlapja díjat. A REMRED Kft. missziója az űrutazás és -technológia iránt felkelteni az érdeklődést, valamint biztosítani a szakemberek képzését és elhelyezkedését. Az űrkutatás már önmagában is egy izgalmas téma, melyhez nagyon jól illő weboldalt fejlesztettek, mely a nemes célhoz megfelelő eszközt biztosít.

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek