Ha bringázni szeretnél, mindenképp a BalatonBike 365-tel tedd!

2021-12-21

Gratulálunk a Magyar Kerékpáros Szövetségnek a Balatoni kerékpáros turisztikai szolgáltatások az év 365 napján pályaművel elnyert díjakhoz!

Az év applikációja kategóriában Az Év Applikációja díjat nyertek:
Egyedi, valós igényekre készült honlap nagyon hasznos, jó megoldásokkal. Kompakt, jól szűrhető és kellően részletes ajánlások találhatóak az útvonalakhoz, desztinációkhoz. Ha jól előre tervezett útvonalon akarsz haladni egy részletes terv mentén, vagy csak hirtelen bicikliznél 1 órát, akkor is tökéletes az alkalmazás. Egy ilyen applikációnál nagyon fontos, hogy hogy tényleges „kínálat” legyen az adatbázisban, és ami van, az pedig kellően friss és karbantartott legyen. A célcsoportnak maximálisan megfelel a tartalom és a kivitelezés. Egyértelmű első helyezettje a kategóriának a Zsűri teljes egyetértésével.


Turizmus és Életmód és Sport kategóriában Minőségi díjat nyertek:
A magyarok körében kiemelt turisztikai célpontnak számít a Balaton, mely a pihenés mellett az aktív kikapcsolódásra is remek lehetőséget nyújt. Ez utóbbihoz kíván hathatós segítséget nyújtani egy új oldal, mely a Balaton körül kerékpározó magyar és külföldi bringásokat igyekszik hasznos információkkal és interaktív lehetőségekkel kiszolgálni. A BalatonBike365.hu oldalon minden megvan ahhoz, hogy alaposan megtervezzünk akár egy rövidebb, akár az egész tó körbetekerését célzó túrát, így a zsűri döntése alapján elnyerte az Év honlapja Minőségi díját.


 

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek