A Diego webshopjával könnyedén megtalálsz bármit otthonodba

2021-12-22

Gratulálunk a DIEGO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nek a DIEGO webshop – Segítünk, hogy rátalálj! pályamunkával elnyert díjakhoz!

Kereskedelem kategóriában Minőségi Díjat nyertek:
Az otthonszépítés számos területén támogatja a felhasználókat a megújult diego.hu weboldal, ahol többek között csomagolási kalkulátorok segítenek abban, hogy semmilyen kiegészítő ne maradjon ki a vásárlások során. A döntéshozatalt szakmai tartalmak, inspirációs ötletek, tippek-tanácsok, naprakész információk, valamint interaktív chat segíti.


E-Kereskedelem kategóriában Az Év Honlapja díjat nyertek:
Első és legfontosabb, hogy az oldal egy globális változáson esett át, ez nagyon érzékelhető új arculatában, új felépítésében és modern stílusában. A színek kiváló összhangban vannak az oldal struktúrájával és az arculat színeivel. A főoldal azonnal átadja a kulcsüzenetet, tehát érvényesül a "2 másodpercünk van a vásárlót meggyőzni" elve. Modern, naprakész, informatív. Teljes bizonyossággal megérdemlik Az Év Honlapja Díjat E-Kereskedelem kategóriában!


 

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek