A CubicFox-ot is duplán díjaztuk idén!

2021-12-22

Gratulálunk a Cubicfox-nak 'Az Év Honlapja' pályázaton elnyert díjakhoz!
 

Az Ütközéspont - MÁV Zrt. pályaművel Az Év Kreatív megoldása Különdíjat nyertek.
A MÁV-nak sikerült egy olyan megoldást találnia, ami túlmutat a "szöveg, szöveg, kép, szöveg és még egy kis szöveg" megoldáson és a célcsoport média és tartalomfogyasztási szokásait véve alapul hatékonyan éri el célját. Bevonz, bevon és szórakoztatva edukál. A megoldás egészen egyedi formája mindenféleképpen díjazandó és remélhetőleg még több ilyet látunk majd a jövőben.

 
A BIDF - Budapest International Documentary Festival pályamunkáért Rendezvény kategóriában Az Év Honlapja Díjat nyertek.
A BIDF.hu a kategória üde színfoltja volt. A minden célcsoport igényeit kielégítő honlap méltó díjazottjává vált a 2021-es ’Az Év Honlapja’ pályázatnak. Kiváló felhasználói élményt biztosít, az oldal felépítése követhető és kreatív. 

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek