A Non-profit kategória Az Év honlapja díjasa a Bátor Tábor Alapítvány!

2022-01-14

Gratulálunk a Bátor Tábor Alapítványnak a Bátor Tábor - megújult weboldal pályamunkával elnyert Az Év Honlapja díjhoz Non-profit kategóriában!

Az Év Honlapja díjat a Non Profit kategóriában az értékelő zsűri teljes egyetértésben, kimagasló pontszámmal a Bátor Tábor pályázatára adja. Lendületes, ergonomikus, mely multi screen környezetben is jól artikulált dizájnt takar. Jól egymásra épülő tartalmi rétegekkel rendelkezik, melyen egyfajta habként a tortán ott csücsül a Digitális Bátor Tábor, mely nem csak egyszerűen kreatív és „jópofa”, de a kivitelezése is kiválóan sikerült.

A Bátor Tábor csapata megköszönte mindenkinek a sok belefektetett munkát, akiknek köszönhető ez a honlap és díj:

"Az Év Honlapja díjat a Bátor Tábor megújult weboldaláért szeretnénk megköszönni az alapítvány minden dolgozójának, önkéntesének és táborozójának, akik megtöltik tartalommal és élettel az oldalt. Ezen felül pedig köszönjük a weboldal mögött álló szakértői csapatnak a beletett munkát: Suhajda Gábor UX szakértőnek és Sólyom Balázsnak a digitális stratégiai tanácsokat, Lipták Attilának a fejlesztést, Papp Gábornak pedig azt, hogy SEO szakemberként támogatta munkánkat. A letisztult látvány a HEAVYBOLD munkája. Ezt Aliyeva Anikó kifinomult grafikája egészíti ki, amely a Bátor Tábor élményterápiás módszerét, valamint tevékenységük beteg gyerekek és családjaik életére gyakorolt hatását mutatja be."

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek