A Non-profit kategória Az Év honlapja díjasa a Bátor Tábor Alapítvány!

2022-01-14

Gratulálunk a Bátor Tábor Alapítványnak a Bátor Tábor - megújult weboldal pályamunkával elnyert Az Év Honlapja díjhoz Non-profit kategóriában!

Az Év Honlapja díjat a Non Profit kategóriában az értékelő zsűri teljes egyetértésben, kimagasló pontszámmal a Bátor Tábor pályázatára adja. Lendületes, ergonomikus, mely multi screen környezetben is jól artikulált dizájnt takar. Jól egymásra épülő tartalmi rétegekkel rendelkezik, melyen egyfajta habként a tortán ott csücsül a Digitális Bátor Tábor, mely nem csak egyszerűen kreatív és „jópofa”, de a kivitelezése is kiválóan sikerült.

A Bátor Tábor csapata megköszönte mindenkinek a sok belefektetett munkát, akiknek köszönhető ez a honlap és díj:

"Az Év Honlapja díjat a Bátor Tábor megújult weboldaláért szeretnénk megköszönni az alapítvány minden dolgozójának, önkéntesének és táborozójának, akik megtöltik tartalommal és élettel az oldalt. Ezen felül pedig köszönjük a weboldal mögött álló szakértői csapatnak a beletett munkát: Suhajda Gábor UX szakértőnek és Sólyom Balázsnak a digitális stratégiai tanácsokat, Lipták Attilának a fejlesztést, Papp Gábornak pedig azt, hogy SEO szakemberként támogatta munkánkat. A letisztult látvány a HEAVYBOLD munkája. Ezt Aliyeva Anikó kifinomult grafikája egészíti ki, amely a Bátor Tábor élményterápiás módszerét, valamint tevékenységük beteg gyerekek és családjaik életére gyakorolt hatását mutatja be."

Vissza

Legyél Te 'Az Év Gyakornoka'!

2022. 05. 13.
‘Az Év Honlapja', Magyarország legrangosabb digitális marketingkommunikációs pályázata a 2022-es évre marketing gyakornokokat keres!
Bővebben

Mely pontok alapján értékel majd a zsűri 2022-ben?

2022. 03. 30.
Még egyszer sem neveztél Az Év Honlapja pályázatra, de fontolóra vetted a jelentkezést? Olvasd végig ezt a cikket, hisz nem csak kezdő pályázók, de rutinosabb weblapszerkesztők számára…
Bővebben

A sikeres weboldal 5 titka

2022. 03. 07.
Szeretnéd tudni, hogy milyen egy tökéletesen kialakított weboldal alapja? Sokakat foglalkoztat a kérdés, de csak kevesen tudják rá a választ. Ebben a posztban most kifejtjük neked, hogy…
Bővebben
További hírek