Többszörös nyertes a Billingo!

A Billingo több díjat is hazavihetett a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázaton
2022-01-27

Gratulálunk a Billingo-nak, akik idén több díjat is elnyertek Az Év Honlapja pályázaton!

 Az Év technológiai megoldása - Minőségi Díj

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2021-es évben a kategóriát a Pénzügyminisztérium és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával indíthattuk.

A Billingo az évek során folyamatosan biztosítja azt a minőséget, amelyet egy díjazott pályamunkától elvárunk. Az oldal vizuális megjelenése mellett tartalmilag is magas színvonalat nyújt az oldallátogatók számára. A Billingo 2021-ben már nem csupán egy számlázóként funkcionáló oldal. A megújult weblapon a felhasználó számos új és hasznos funkciót találhat vállalkozásának egyszerű vezetéséhez. A remek és széleskörű technológiai megoldások felhasználásával, a céges ügyintézés szinte minden eleme automatizálhatóvá válik. A Billingo tökéletes példa arra, hogy azáltal, hogy érti célközönségét, hasznos megoldásokat tud felmutatni a kialakult igényekre. Nem elég, hogy előremutatóan kezeli digitális felületét, de jól vezeti és informálja az új látogatókat, míg a már meglévő felhasználókat a lehető legmagasabb szinten szolgálja ki.

 

Az Év Kreatív megoldása - Minőségi díj

Évek óta kimagasló minőséget képvisel a cég oldala. De nem "csak" vizuális vagy UX (user experience) oldalról, hanem tartalmilag is. Élmény azt látni, ahogyan folyamatosan fejlesztik a szolgáltatásaikat. Ez az üzleti kreativitás, mindenképpen díjazandó. Főleg azért, mert konzekvens és progresszív évek óta.

 

Szolgáltatás kategória - Az Év Honlapja Díj

A Billingo bebizonyította, hogy ma már nem csupán egy számlázó oldal. Számos új funkció, szolgáltatásfejlesztés található a megújult oldalon, amely személyre szabottan segíti a vállalkozásokat. A kiemelkedő megoldásokkal, fiatalos, színes dizájnnal rendelkező weboldal nyerte el Szolgáltatás kategóriában Az Év Honlapja díjat.

 

B2B weboldalak kategória - Az Év Honlapja Díj

B2B weboldalak kapcsán mindig azt keresi a zsűri, hogy hol van meg az a megfelelő kombináció, ahol a weboldal tulajdonosa nem pusztán érti a közönségét, hanem reagálni is tud a felmerülő igényekre és előremutatóan kezeli digitális felületét. A Billingo honlapja egy tökéletes példa erre. Jól vezeti és informálja az új látogatókat és a már meglévő felhasználókat.

 


 

Vissza

A Művészet Jövője: Az NFT-k és a Digitális Műalkotások

2024. 07. 17.
A művészet és a technológia kapcsolata mindig is egy izgalmas kérdés volt, de az utóbbi években az NFT-k (Non-Fungible Tokens) megjelenése új dimenziót nyitott meg a digitális művészet…
Bővebben

Legyen a Tiéd Az Év Applikációja!

2024. 07. 16.
Az Év Applikációja díj elnyerése nem csupán presztízst jelent, hanem egyben elismerést is a digitális innováció és a felhasználói élmény terén. Az idei pályázat különösen izgalmas, hisz…
Bővebben

Jelenkezz AI alapú marketing megoldások kategóriában

2024. 07. 12.
AI alapú marketing megoldások Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem eg…
Bővebben
További hírek