Többszörös nyertes a Billingo!

A Billingo több díjat is hazavihetett a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázaton
2022-01-27

Gratulálunk a Billingo-nak, akik idén több díjat is elnyertek Az Év Honlapja pályázaton!

 Az Év technológiai megoldása - Minőségi Díj

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2021-es évben a kategóriát a Pénzügyminisztérium és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával indíthattuk.

A Billingo az évek során folyamatosan biztosítja azt a minőséget, amelyet egy díjazott pályamunkától elvárunk. Az oldal vizuális megjelenése mellett tartalmilag is magas színvonalat nyújt az oldallátogatók számára. A Billingo 2021-ben már nem csupán egy számlázóként funkcionáló oldal. A megújult weblapon a felhasználó számos új és hasznos funkciót találhat vállalkozásának egyszerű vezetéséhez. A remek és széleskörű technológiai megoldások felhasználásával, a céges ügyintézés szinte minden eleme automatizálhatóvá válik. A Billingo tökéletes példa arra, hogy azáltal, hogy érti célközönségét, hasznos megoldásokat tud felmutatni a kialakult igényekre. Nem elég, hogy előremutatóan kezeli digitális felületét, de jól vezeti és informálja az új látogatókat, míg a már meglévő felhasználókat a lehető legmagasabb szinten szolgálja ki.

 

Az Év Kreatív megoldása - Minőségi díj

Évek óta kimagasló minőséget képvisel a cég oldala. De nem "csak" vizuális vagy UX (user experience) oldalról, hanem tartalmilag is. Élmény azt látni, ahogyan folyamatosan fejlesztik a szolgáltatásaikat. Ez az üzleti kreativitás, mindenképpen díjazandó. Főleg azért, mert konzekvens és progresszív évek óta.

 

Szolgáltatás kategória - Az Év Honlapja Díj

A Billingo bebizonyította, hogy ma már nem csupán egy számlázó oldal. Számos új funkció, szolgáltatásfejlesztés található a megújult oldalon, amely személyre szabottan segíti a vállalkozásokat. A kiemelkedő megoldásokkal, fiatalos, színes dizájnnal rendelkező weboldal nyerte el Szolgáltatás kategóriában Az Év Honlapja díjat.

 

B2B weboldalak kategória - Az Év Honlapja Díj

B2B weboldalak kapcsán mindig azt keresi a zsűri, hogy hol van meg az a megfelelő kombináció, ahol a weboldal tulajdonosa nem pusztán érti a közönségét, hanem reagálni is tud a felmerülő igényekre és előremutatóan kezeli digitális felületét. A Billingo honlapja egy tökéletes példa erre. Jól vezeti és informálja az új látogatókat és a már meglévő felhasználókat.

 


 

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek