A MABISZ E-kárbejelentője nyerte el 2021-ben Az Év technológiai megoldása Díjat!

2022-01-27

Gratulálunk a MABISZ-nak az E-kárbejelentő - a gyors biztosítási ügyintézés applikációja pályaművel elnyert Az Év technológiai megoldása Díjhoz!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2021-es évben a kategóriát a Pénzügyminisztérium és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával indíthattuk.

Az e-kárbejelentő a baleseti túlélés univerzális eszköze. Rendkívül fontos, hiánypótló alkalmazás!
A baleseti ügyintézés még a modern korban is hosszas, bonyolult, és stresszes folyamat lehet. Az alkalmazás éppen ilyen helyzetek hatékony kezelésére készült.
Pár kattintással a könnyen kezelhető felületen szinte magától értetődően tölthetjük ki az összes szükséges adatot. A baleset jellemzőit, saját biztosítási adatainkat tagolt, egyszerűen értelmezhető menüpontokban adhatjuk meg.
A megújult applikációnak köszönhetően már kettő adat megadásával lehívhatjuk biztosítási adatainkat, amely nem csak leegyszerűsíti, de meg is gyorsítja a kárrendezés folyamatát.
 

Vissza

Jelenkezz AI alapú marketing megoldások kategóriában

2024. 07. 12.
AI alapú marketing megoldások Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem eg…
Bővebben

Mesterséges intelligencia (MI) használata a Labdarúgó-Európa-bajnokságon

2024. 07. 10.
A mesterséges intelligencia használata már számos területen elterjedt, használata a sportokban is hatalmas újítást jelent. A Labdarúgó-Európa-bajnokságon (foci EB) különböző módokon has…
Bővebben

Jelentkezz Agrár kategóriába!

2024. 07. 08.
Az agrárszektor ma már nem csak a hagyományos mezőgazdaságról szól, hanem a modern technológiák és innovatív megoldások színtere is. A precíziós gazdálkodás, a drónok használata, a szen…
Bővebben
További hírek