A MABISZ E-kárbejelentője nyerte el 2021-ben Az Év technológiai megoldása Díjat!

2022-01-27

Gratulálunk a MABISZ-nak az E-kárbejelentő - a gyors biztosítási ügyintézés applikációja pályaművel elnyert Az Év technológiai megoldása Díjhoz!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2021-es évben a kategóriát a Pénzügyminisztérium és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával indíthattuk.

Az e-kárbejelentő a baleseti túlélés univerzális eszköze. Rendkívül fontos, hiánypótló alkalmazás!
A baleseti ügyintézés még a modern korban is hosszas, bonyolult, és stresszes folyamat lehet. Az alkalmazás éppen ilyen helyzetek hatékony kezelésére készült.
Pár kattintással a könnyen kezelhető felületen szinte magától értetődően tölthetjük ki az összes szükséges adatot. A baleset jellemzőit, saját biztosítási adatainkat tagolt, egyszerűen értelmezhető menüpontokban adhatjuk meg.
A megújult applikációnak köszönhetően már kettő adat megadásával lehívhatjuk biztosítási adatainkat, amely nem csak leegyszerűsíti, de meg is gyorsítja a kárrendezés folyamatát.
 

Vissza

A márka arca - hogyan mesél egy weboldal?

2024. 10. 21.
A digitális korban egy márka online jelenléte kulcsfontosságúvá vált, hiszen nem csak a fogyasztók elérését biztosítja, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy kreatívan és érzelmekre hat…
Bővebben

Mutasd meg a kultúra erejét!

2024. 10. 14.
A kultúra az emberi társadalom egyik legfontosabb alappillére, amely összeköti a múltat a jelennel, és irányt mutat a jövő számára. Gazdag és sokszínű formáival – legyen az művész…
Bővebben

Hogyan hódítsd meg a digitális teret?

2024. 10. 07.
Az online térben a közösségek szerepe egyre meghatározóbb. A felhasználók már nem csupán passzív tartalomfogyasztók, hanem aktív szereplői az eseményeknek – részt vesznek a közöss…
Bővebben
További hírek