A MABISZ E-kárbejelentője nyerte el 2021-ben Az Év technológiai megoldása Díjat!

2022-01-27

Gratulálunk a MABISZ-nak az E-kárbejelentő - a gyors biztosítási ügyintézés applikációja pályaművel elnyert Az Év technológiai megoldása Díjhoz!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2021-es évben a kategóriát a Pénzügyminisztérium és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával indíthattuk.

Az e-kárbejelentő a baleseti túlélés univerzális eszköze. Rendkívül fontos, hiánypótló alkalmazás!
A baleseti ügyintézés még a modern korban is hosszas, bonyolult, és stresszes folyamat lehet. Az alkalmazás éppen ilyen helyzetek hatékony kezelésére készült.
Pár kattintással a könnyen kezelhető felületen szinte magától értetődően tölthetjük ki az összes szükséges adatot. A baleset jellemzőit, saját biztosítási adatainkat tagolt, egyszerűen értelmezhető menüpontokban adhatjuk meg.
A megújult applikációnak köszönhetően már kettő adat megadásával lehívhatjuk biztosítási adatainkat, amely nem csak leegyszerűsíti, de meg is gyorsítja a kárrendezés folyamatát.
 

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek