A MABISZ E-kárbejelentője nyerte el 2021-ben Az Év technológiai megoldása Díjat!

2022-01-27

Gratulálunk a MABISZ-nak az E-kárbejelentő - a gyors biztosítási ügyintézés applikációja pályaművel elnyert Az Év technológiai megoldása Díjhoz!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2021-es évben a kategóriát a Pénzügyminisztérium és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával indíthattuk.

Az e-kárbejelentő a baleseti túlélés univerzális eszköze. Rendkívül fontos, hiánypótló alkalmazás!
A baleseti ügyintézés még a modern korban is hosszas, bonyolult, és stresszes folyamat lehet. Az alkalmazás éppen ilyen helyzetek hatékony kezelésére készült.
Pár kattintással a könnyen kezelhető felületen szinte magától értetődően tölthetjük ki az összes szükséges adatot. A baleset jellemzőit, saját biztosítási adatainkat tagolt, egyszerűen értelmezhető menüpontokban adhatjuk meg.
A megújult applikációnak köszönhetően már kettő adat megadásával lehívhatjuk biztosítási adatainkat, amely nem csak leegyszerűsíti, de meg is gyorsítja a kárrendezés folyamatát.
 

Vissza

A Te webáruházad is lehet trendi!

2023. 09. 18.
Az internet forradalma óriási változásokat hozott az életünkbe az elmúlt években, és a webáruházak is a digitális átalakulás egyik fő motorjai lettek. Az emberek egyre inkább preferáljá…
Bővebben

Honlap vagy app?

2023. 09. 07.
A digitális átalakulás korában a weboldalak és mobilalkalmazások számtalan szolgáltatás, információ és szórakoztatás kapujává váltak. Akár híreket olvas, élelmiszereket rendel, akár bar…
Bővebben

A Jó Honlap Anatómiája: Mi kell egy jó honlaphoz?

2023. 08. 29.
A digitális korban egy vállalkozás vagy szervezet online jelenléte döntő fontosságú. A honlap a digitális arculat egyik alapeleme, és az első benyomás, amit a látogatók kapnak róla. Egy…
Bővebben
További hírek