Közérthetően a pénzügyekről - 'Az Év Honlapja' díjazott a Pénzügyminisztérium

2022-01-31

Gratulálunk a Pénzügyminisztériumnak a ZsetOn (Be)osztó zsebpénzkalkulátorral elnyert Minőségi Díjhoz!

Az Okosan a Pénzzel honlap közérthetően tájékoztat a pénzügyi világ legújabb híreiről, segítséget nyújtva az olvasóknak, így könnyebben hozhatnak felkészült pénzügyi döntéseket.
A honlap új szolgáltatással bővült 2021-ben, ez a ZsetON (Be)osztó kalkulátor. A program segíti a fiatalokat, hogy nyomon követhessék az adott élethelyzetükben releváns bevételeket és kiadásokat. Mindezt szép, letisztult, kreatív és könnyen kezelhető felülettel éri el. Ezáltal tudatosabb pénzköltésre tanítja a fiatalabb generációkat.


Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek