Több díjat is elnyert a Bábelhal Webstudio a 2021-es Az Év Honlapja pályázaton!

Gratulálunk a díjakhoz!
2022-02-08

A Bábelhal Webstudio idén több kategóriában is benyújtott pályaművet.


Balatoni Múzeum weboldala - Kultúra kategóriában Különdíj


A Balatoni Múzeum honlapja nagyon erős tartalommal és mobiltechnológiával jelent meg. A weboldal tartalma mennyiségben és minőségben is kiemelkedik a magyar vidéki múzeumok sorából, továbbá nemzetközi szinten is megállja a helyét. Ezért a szakmai zsűri véleménye alapján Kultúra kategóriában a Balatoni Múzeum weboldala Különdíjat érdemelt ki!

 

Balatongyörök turisztikai weboldala - Önkormányzatok és települések kategóriában Különdíj


Kiválóan felépített oldal! A SEO tartalmi és technikai szempontból is remek. Az oldal gyors, reszponzív, és dizájnja is rendkívül szépen van kialakítva! Emellett a 21. századi webergonómia fontos alappilléreit is tartalmazza. A látogatói út, a UX (felhasználói élmény) átgondolt és precíz folyamata mindenképpen nagy előny, vonzza a látogatókat. Gratulálunk, az oldalt mindenképp a legjobb honlapok közé soroljuk. Önkormányzatok és települések kategóriában Különdíjat érdemelnek!
 

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek