Átadtuk Az Év Honlapja Abszolút díjat!

2022-02-07

A Hello Keszthely - Magyarország első interaktív városa a 2021-es Az Év Honlapja pályázaton több díjat is elnyert!


Az Év Kreatív megoldása díj


A Hello Keszthely applikáció egy kimagaslóan jó ötlet és szuper kezdeményezés, mind a turistáknak, mind a városban élőknek. Hiszen az appnak köszönhetően jobban megismerhetjük hazánk egyik legszebb városát, és persze buzdít minket, hogy az országot is jobban bejárjuk, felfedezzük. Külön öröm az, hogy mindez minőségi formában került megvalósításra. Nem csak a város felfedezése, de az applikáció használata is remek élmény. Reméljük, aktívan használják majd a lakosok és további tartalommal is bővülni fog. Igazán jó példát és egyben utat is mutat egy ilyen megoldás a többi város számára Magyarországon. Mindennek köszönhetően nem kérdés, hogy elnyerte Az Év Kreatív megoldása díjat!

 

Az Év Honlapja Abszolút díj


Az Év Honlapja Abszolút díját a zsűri minden évben a kategória nyertesek, azaz Az Év Honlapja díjasok közül választja ki. Ezt a díjat a kategóriák legkiemelkedőbb nyertesei közül az kapja, aki valami plusszal, különlegességgel még felülmúlja a többi pályázót. Az idei évben a legjobb honlapok, appok és egyéb digitális megoldások közül nem mást választottak Az Év Honlapja Abszolút díjra, mint a Hello Keszthely alkalmazást!

Szívből gratulálunk!

 


 

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek