Elindult 'Az Év Honlapja’ 2022 Pályázat

2022-09-01

’Az Év Honlapja’ pályázat immár 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

Magyarország legnagyobb digitális marketingkommunikációs pályázatára 2022. október 15-ig lehet jelentkezni. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja.

A weboldal igényes megjelenése, logikus és átlátható felépítése ma már fogyasztói elvárás. Fontos, hogy a digitális zajban néhány pillanat alatt képes legyen megragadni és megtartani az érdeklődő figyelmét. A weboldalnak reszponzívnak, kreatívnak és élményszerűnek kell lennie, amelyet a tartalom és a dizájn is támogat. 

„Az elmúlt években a digitális marketing hatalmas utat tett meg. Új értelmezést nyert a vállalati honlap és a webes ügyfélkezelés. Soha nem látott méreteket öltött a KKV-szektor digitalizációjának igénye. Ezzel párhuzamosan csökkent a közösségi média monstrumok szabályozókkal teli zárt tereinek marketing célú felhasználása. A vállalati weboldalakon ezért minden eddiginél több lehetőség kínálkozik a szegmentált kommunikációra, a kreativitás kiteljesítésére, a legújabb digitális technológiai megoldások honlapba illesztésére és egyedi marketing megoldások alkalmazására. Új digitális irányokat tudunk kijelölni, és a vállalatunkra jellemző tulajdonságok megjelenhetnek a weblapunkon is. A honlapok új fényben tündökölhetnek. Éppen ezért az idei pályázaton továbbra is értékelni és díjazni fogjuk a kreatív, alkotó szemléletet. Továbbá a technológiai kampányokat és az újító digitális marketing megoldásokat is szeretnénk díjazni.” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója. 

Fontos, hogy a fejlesztők minél hatékonyabb digitális megoldásokkal növeljék a felhasználói élményt. Ennek érdekében a szakmai zsűri értékelni fogja a pályázatok digitális kommunikációját is. Több elismert, hazai webfejlesztő lépett nemzetközi szintre, ezért magyar fejlesztésű, de angol nyelvű oldalak pályázatait is örömmel fogadjuk.

Érdemes minél hamarabb jelentkezni, hiszen a pályázók közönségszavazatok gyűjtésében előnyre tehetnek szert.

A pályázatokat 2022. október 15-ig lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon. A közönségszavazás pedig csupán egy kattintás, így a nevezők egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával.

 ’Az Év Honlapja’ Team 

 info@evhonlapja.hu 

Vissza

Miért fontos a blockchain technológia?

2024. 03. 27.
Manapság egyre több blokklánc alapú technológiával találkozhatunk, ilyen például a Blockchain kategória győztese, a Cryptoscan is. Egy dolog biztos, számos területen tör előre töretlenü…
Bővebben

"Az elsődleges és legfontosabb szempont az alkalmazás felhasználóbarát megjelenése"

2024. 03. 26.
A CryptoScan egy fiatalos csapat, akik először indultak a pályázaton, de máris hatalmas sikert értek el. Olyan felhasználóbarát alkalmazást akartak létrehozni, aminek a kezelése magától…
Bővebben

"Fontos az egyediség és a jó tartalom."

2024. 03. 21.
A REALTHERM Kft. olyan partnert választott, aki képes olyan weboldalt létrehozni, mely tükrözi a gyár modernitását és  helyét a piacon. A Cstudios csapatának projektvezetője, Vanye…
Bővebben
További hírek