December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022-11-30

Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma!

Fejlesztettél egy innovatív appot, vagy megújult weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketing-kommunikációs pályázatán, ahol a szakmai zsűri és a közönség kedvence is lehetsz!

A 28 pályázati kategóriából biztosan megtalálod a tevékenységed számára legmegfelelőbbet!

 

De mégis, mit nyersz azzal, ha beadod pályázatod?

Elismerést: Munkádat nem csupán ügyfeleid és a honlapod látogatói ismerhetik el, de egy szakmailag elismert zsűri is, több összetett szempont alapján.

Publicitást: Pályázatunkat a legnagyobb hazai médiumok jelenítik meg. Olyanok, mint az Agroinform, az IT Business, az Adverticum, és még sokan mások.

Motivációt: A pályázat során új ötletekkel gazdagodhatsz, amelynek segítségével tovább fejlesztheted weboldalad, applikációd, és könnyedén fenntarthatod látogatóid érdeklődését.

Szakmai kapcsolatokat: Díjátadónkon gyümölcsöző szakmai kapcsolatokra lelhetsz, hiszen megismerhetsz más, szintén szakmabeli versenyzőket.

 

Korábbi nyerteseink visszajelzése a Pályázatról:

„Az egyik legfontosabb célunkhoz segített és segít hozzá: még többen megismerik a nevünket és a tevékenységünket, ezáltal egyre több felhasználóhoz juthatunk el.”

– Fáy András Alapítvány

„A pályázattal egy olyan értéknövelő eszközt kapott a webshopunk, amit mással nem tudnánk pótolni.”

– Profigazda

 

Arasd le te is a babérokat!

Lépj a tettek mezejére és add be pályázatod!
Honlapoddal vagy applikációddal még december 1 éjfélig pályázhatsz!

Az alábbi linkre kattintva további információkat olvashatsz a pályázatról!

 

'Az Év Honlapja' Team

Vissza

A Művészet Jövője: Az NFT-k és a Digitális Műalkotások

2024. 07. 17.
A művészet és a technológia kapcsolata mindig is egy izgalmas kérdés volt, de az utóbbi években az NFT-k (Non-Fungible Tokens) megjelenése új dimenziót nyitott meg a digitális művészet…
Bővebben

Legyen a Tiéd Az Év Applikációja!

2024. 07. 16.
Az Év Applikációja díj elnyerése nem csupán presztízst jelent, hanem egyben elismerést is a digitális innováció és a felhasználói élmény terén. Az idei pályázat különösen izgalmas, hisz…
Bővebben

Jelenkezz AI alapú marketing megoldások kategóriában

2024. 07. 12.
AI alapú marketing megoldások Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem eg…
Bővebben
További hírek