December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022-11-30

Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma!

Fejlesztettél egy innovatív appot, vagy megújult weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketing-kommunikációs pályázatán, ahol a szakmai zsűri és a közönség kedvence is lehetsz!

A 28 pályázati kategóriából biztosan megtalálod a tevékenységed számára legmegfelelőbbet!

 

De mégis, mit nyersz azzal, ha beadod pályázatod?

Elismerést: Munkádat nem csupán ügyfeleid és a honlapod látogatói ismerhetik el, de egy szakmailag elismert zsűri is, több összetett szempont alapján.

Publicitást: Pályázatunkat a legnagyobb hazai médiumok jelenítik meg. Olyanok, mint az Agroinform, az IT Business, az Adverticum, és még sokan mások.

Motivációt: A pályázat során új ötletekkel gazdagodhatsz, amelynek segítségével tovább fejlesztheted weboldalad, applikációd, és könnyedén fenntarthatod látogatóid érdeklődését.

Szakmai kapcsolatokat: Díjátadónkon gyümölcsöző szakmai kapcsolatokra lelhetsz, hiszen megismerhetsz más, szintén szakmabeli versenyzőket.

 

Korábbi nyerteseink visszajelzése a Pályázatról:

„Az egyik legfontosabb célunkhoz segített és segít hozzá: még többen megismerik a nevünket és a tevékenységünket, ezáltal egyre több felhasználóhoz juthatunk el.”

– Fáy András Alapítvány

„A pályázattal egy olyan értéknövelő eszközt kapott a webshopunk, amit mással nem tudnánk pótolni.”

– Profigazda

 

Arasd le te is a babérokat!

Lépj a tettek mezejére és add be pályázatod!
Honlapoddal vagy applikációddal még december 1 éjfélig pályázhatsz!

Az alábbi linkre kattintva további információkat olvashatsz a pályázatról!

 

'Az Év Honlapja' Team

Vissza

“A mottónk: Digitális jelenléted, amire mi is büszkék lehetünk.”

2024. 04. 24.
A mai interjúnkban a YCO Digital Agency csapatát kérdeztük, akik Márkasite kategóriában Minőségi díjat szereztek. A YCO Digital Agency csapata azt tanácsolja azoknak, akik most kez…
Bővebben

"Az online Árfigyelő hiteles és megbízható információkat szolgáltat a fogyasztók számára."

2024. 04. 21.
Mai interjúnkban a Gazdasági Versenyhivatalt kérdeztük, Horváth Bálint kommunikációs vezető válaszolt kérdéseinkre. "Az Év Honlapja" pályázaton Kormányzat kategóriában Minőség…
Bővebben

Hogyan kommunikálj a közönségeddel?

2024. 04. 19.
Gondolatainkat és önmagunkat akkor tudjuk a legjobban kifejezni, ha kommunikálunk. A kommunikációs folyamat során mindig információkat adunk át és cserélünk az online- és az offline tér…
Bővebben
További hírek