Többszörös nyertes a Kreatív Vonalak Kft.!

A Kreatív Vonalak Kft. több díjat is hazavihetett a 2022-es 'Az Év Honlapja' pályázaton
2023-02-14

Gratulálunk a Kreatív Vonalak Kft.-nak, akik idén több díjat is elnyertek Az Év Honlapja pályázaton!

Agrár kategória – Minőségi díj

Úgy hat ránk az oldal, ahogy rákattintunk, mint az üdítő frissesség. Innovatív, kiegyensúlyozott, professzionális, akár a termékek, melyeket nekik köszönhetünk. Nemhiába Magyarország mezőgazdasági szívében találjuk őket. Ezt a központiságot tükrözik vissza a menüpontok, melyekből hasznos információkat tudhatunk meg a folyamatokról, eljárásokról, termékekről. Ahogy a tavalyi évben is elismeréssel jutalmaztuk őket, úgy idén is méltán nyerték el az agrár kategóriában a Minőségi díjat.

 

Agrár kategória – Az Év Honlapja Díj

A méz az istenek eledele, tartja a mondás.  Ezt az eledelt pedig a méheknek köszönhetjük. Munkájukat pedig gondossággal végzik. Ezt a gondosságot, odafigyelést tükrözi vissza a Virágbéke honlapja is. Esztétikus, kifinomult, igazi műalkotás. Jól átlátható, igényes, különleges, akár a mézeik. Gourmet módra már a látvánnyal is jóllakunk. Fiatalos, lendületes, de nem túl sok, teljes harmóniában van a stílus és a tartalom, akárcsak a méhek a természettel. Ennek a harmóniának köszönheti a Virágbéke, hogy idén az agrár kategóriában Az Év Honlapja díjat elnyerte.

 

Kereskedelem kategória – Minőségi díj

A Tetőablak.hu nem egy márkát képvisel, hanem egy termék-kategóriát, a tetőablakok és hozzá köthető termékeket sajátítja ki weboldalával. Saját a témáról szóló magazinnal, jól rendszerezett blog tartalommal, nagyszerű termékszűrőkkel teszik a tetőablak után érdeklődők életét könnyebbé.

 

Kereskedelem kategória – Az Év Honlapja Díj

Nagyon jól kitalált márkakoncepcióval és minden célcsoportot megszólító weboldallal épült fel a Virágbéke kereskedelmi márkája. A weboldalon a termék tudnivalók mellett megtalálhatóak izgalmas sztorik, Fortepan képek, ajánlatok, fogyasztói webshop és kereskedelmi elérhetőségek. A weblapról elsőre látszik, hogy a Virágbéke márka alapítói szeretik, amit csinálnak, minőséget és egyediséget képviselnek, termékeik pedig nagyon izgalmas összeállításban kerülnek piacra. Összességében egy nagyon üde színfoltja a márka egy ősi élelmiszernek, a méznek.

 

Vendéglátás kategória - Minőségi díj

Értékelés: A fácánliget weboldala jól strukturáltan, áttekinthető módon mutatja be a rendezvényhelyszínt az érdeklődőknek, személyessé téve a weboldalon böngészést a csapat bemutatásával és a rendezvényházban rejlő lehetőségek bemutatásával. A zsűri minőségi díjjal jutalmazta.

 

AZ ÉV HONLAPJA ABSZOLÚT DÍJ

Az Év Honlapja Abszolút díj minden évben a szakmai zsűri a kategóriagyőztesei közül kerül ki. Az idei ‘Az Év Honlapja Abszolút’ díj nyertese pedig két kategóriában is elnyerte ’Az Év Honlapja’ címet, így méltán veheti át ezt a kitüntetést!

A méz vásárlása általában unalmas: egyforma termékek, egyforma üvegekben. De miért ne lehetne egy mézet szórakoztató és élménydús formában prezentálni? A Virágbéke egy újhullámos mézmanufaktúra, aki termékkínálatban és megjelenésében is különbözik a hagyományos méz termékektől. Ez a lendület, ez a karakter hatja át a teljes honlapot. A csomagolásokon használt intenzív színek fiatalossá, dinamikussá teszik a megjelenést, amit a honlapra is átvezettek. A hagyományos fajta megnevezések mellett a termékek saját, humoros címeket kaptak, amelyeket egy archív fotó és egy egyedi, elgondolkodtató történet egészít ki. Központi és hangsúlyos eleme az oldalnak a cég missziója. A termékkínálat és a mézek elkészítéséről szóló háttér információk harmóniája meghatározza a honlap összképét. A bohém hangulatot a stílusos szövegek és grafikai elemek teremtik meg, arra ösztönözve, hogy minél több időt töltsünk az oldalon. Gratulálunk és legyen Virágbéke!

Vissza

Legyen a Tiéd Az Év Kreatív Megoldása!

2024. 07. 22.
Sokan úgy vélik, hogy még egy telített piacon is elég csupán egy kreatív ötlettel előállni (például egy új termék, szolgáltatás, vagy a digitális közegben létrehozott tartalom) a sikerh…
Bővebben

A Művészet Jövője: Az NFT-k és a Digitális Műalkotások

2024. 07. 17.
A művészet és a technológia kapcsolata mindig is egy izgalmas kérdés volt, de az utóbbi években az NFT-k (Non-Fungible Tokens) megjelenése új dimenziót nyitott meg a digitális művészet…
Bővebben

Legyen a Tiéd Az Év Applikációja!

2024. 07. 16.
Az Év Applikációja díj elnyerése nem csupán presztízst jelent, hanem egyben elismerést is a digitális innováció és a felhasználói élmény terén. Az idei pályázat különösen izgalmas, hisz…
Bővebben
További hírek