Lezárult ’Az Év Honlapja’ pályázat

Vajon kik lesznek 2023 legjobbjai?
2023-12-19

A 22. alkalommal meghirdetett ’Az Év Honlapja’ pályázat december 15-én 287 beadott pályaművel lezárult. A szakmai zsűri hamarosan összeül és értékeli a pályázatokat, illetve kiválasztja az idei év legjobbjait immáron 30 kategóriában. A pályázók december 20-ig mozgósíthatják követőtáborukat annak érdekében, hogy elnyerjék a közönségdíjat.

Az elmúlt hónapokban számos innovatív alkalmazás és lenyűgöző weboldal mutatkozott be ’Az Év Honlapja’ pályázaton, lenyűgözve a szakmai zsűrit és a közönséget egyaránt. Kiemelkedő projektek és alkotások várják a döntését, vajon kik lesznek 2023 legjobbjai.  Az erős mezőnynek köszönhetően azonban ez komoly szakmai kihívás és hatalmas felelősség is egyben. Az idei év pályázói között olyan weboldalak, applikációk és digitális megoldások találhatók, akik nemcsak a technológiai innovációban, hanem a design és felhasználói élmény terén is kiemelkedőek voltak.

A kategóriák közül az előző évekhez hasonlóan az E-kereskedelem (29), a Szolgáltatás (22) és a B2B weboldalak (22) a legnépszerűbbek. Emellett Az Év Applikációja (21) és a Turizmus (16) kategóriákban is szoros verseny várható. Az idei évben rekord mennyiségű nevezés érkezett az Egészségügy kategóriába (17).


Azok, akik beadták pályázatukat, nem csak egy elismert szakmai zsűri, hanem a széles közönség is értékeli. Bár a pályázat nevezési időszaka lezárult, a közönségszavazás még tart. A pályázók december 20-ig mozgósíthatják közösségüket, akik szavazataikkal támogathatják kedvenceiket!

A pályázaton való részvétel nemcsak a győzelem lehetőségét kínálta, hanem egy egyedülálló platformot is teremtett a vállalkozásoknak, ügynökségeknek, hogy bemutassák tehetségüket és innovációikat. A 30 kategória számos területen kínált lehetőséget, és mindenki megtalálhatta a saját szakterületének legmegfelelőbbet.

A korábbi nevezők megosztották tapasztalataikat, és sokan hangsúlyozták, hogy a pályázat nemcsak az elismerés és a díjak miatt fontos, hanem azért is, mert lehetőséget teremt az új ötletek megosztására és a szakmai kapcsolatok kiépítésére.

Hálásan köszönjük Nevezőink bizalmát és egyúttal sok sikert kívánunk a pályázathoz!

Szavazz kedvencedre december 20-ig!

Az Év Honlapja Team

Vissza

A Művészet Jövője: Az NFT-k és a Digitális Műalkotások

2024. 07. 17.
A művészet és a technológia kapcsolata mindig is egy izgalmas kérdés volt, de az utóbbi években az NFT-k (Non-Fungible Tokens) megjelenése új dimenziót nyitott meg a digitális művészet…
Bővebben

Legyen a Tiéd Az Év Applikációja!

2024. 07. 16.
Az Év Applikációja díj elnyerése nem csupán presztízst jelent, hanem egyben elismerést is a digitális innováció és a felhasználói élmény terén. Az idei pályázat különösen izgalmas, hisz…
Bővebben

Jelenkezz AI alapú marketing megoldások kategóriában

2024. 07. 12.
AI alapú marketing megoldások Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem eg…
Bővebben
További hírek