Ilyen honlapra vágynak a vásárlók

2024-01-23

Ez nem egy olyan téma, amit a karácsonyi vacsora közben fontos lenne megvitatnia a családnak. Viszont Az Év Honlapja csapatának ez igenis fontos. Fontosnak tartjuk azt, hogy a látogatók jobbnál jobb honlapokkal találkozzanak, ezzel is megkönnyítve életüket. Ugyanis egy rossz kivitelezés, nem megfelelő betűméret, vagy az átláthatatlanság jelentősen megtudja nehezíteni, akár az egyszerű dolgokat is.

Az első benyomás a legfontosabb, a szerelemben, az első találkozásnál, és egy honlap megítélésében is. Az emberek többsége először a csomagolást nézi meg. Éppen ezért nagyon fontos az oldal kinézete, a színhasználat, az elrendezés. Gyakran felmerülő hiba a rossz betűméret, ez lehet túl apró, vagy túl nagy, meg kell találni az arany középutat. Amennyiben ezek nem megfelelők, az jelentősen csökkenti a látogatói élményt.

A kényelem minden embernek fontos. Éppen ezért egy jó honlappal kapcsolatban elvárható az információk könnyű elérhetősége, a könnyű használat, és hogy a látogatók ne tévedjenek el az oldalon.

A mai felgyorsult világban az idő nagy kincs. Tehát elvárható egy oldaltól, hogy gyorsan, és zökkenőmentesen működjön. Ezek hiányában a nézelődő úgy érezheti, csak az idejét vesztegeti.

Mint a barátságban, az online kapcsolatokban is az őszinteség és a bizalom kiemelkedő fontosságú. Egyre gyakrabban felmerülő problémát jelentenek az olyan weboldalak, amik átverik a vásárlót, megszerzik a személyes adatokat, vagy pénzt csikarnak ki. A jó honlapok tiszteletteljesek és hitelesek. A látogatók számára biztonságos érzést nyújtanak, és ezzel növelik az oldal iránti bizalmat. Ezt a biztonságos érzést növeli az, ha a kapcsolatfelvételnél akár 2-3 lehetőség is meg van adva.

Ma már nem elég az, ha csak egy platformon van jelen egy szolgáltatás. Tekintve, hogy melyik korosztályt akarjuk megszólítani, több helyen is jelen kell lenni a médiában. Ez a sokszínű média használat akár egy kapocs is lehet két olyan generáció között, akik eddig nem találták a közös hangot.

Tehát miért fontosak a jó honlapok? Azért, hogy az átláthatóságuknak, gyorsaságuknak, letisztultságuknak, biztonságuknak, kényelmüknek köszönhetően a látogatók a későbbiekben is nyugodt szívvel használják a weboldalt, a jelenben és a jövőben is egyaránt. Illetve, hogy jusson idő az igazán fontos dolgokra.

 

Vissza

Legyen a Tiéd Az Év Kreatív Megoldása!

2024. 07. 22.
Sokan úgy vélik, hogy még egy telített piacon is elég csupán egy kreatív ötlettel előállni (például egy új termék, szolgáltatás, vagy a digitális közegben létrehozott tartalom) a sikerh…
Bővebben

A Művészet Jövője: Az NFT-k és a Digitális Műalkotások

2024. 07. 17.
A művészet és a technológia kapcsolata mindig is egy izgalmas kérdés volt, de az utóbbi években az NFT-k (Non-Fungible Tokens) megjelenése új dimenziót nyitott meg a digitális művészet…
Bővebben

Legyen a Tiéd Az Év Applikációja!

2024. 07. 16.
Az Év Applikációja díj elnyerése nem csupán presztízst jelent, hanem egyben elismerést is a digitális innováció és a felhasználói élmény terén. Az idei pályázat különösen izgalmas, hisz…
Bővebben
További hírek