“Kell egy arc a vállalkozás mögé, különben túlságosan idegen a látogató számára. ”

Interjú a Maximum Business Kft. csapatával!
2024-05-10

A mai interjúnkban a Maximum Business csapatát kérdeztük, akik Ingatlan kategóriában Különdíjat nyertek el.

A Maximum Business számára a részvétele 'Az Év Honlapja' pályázaton nem csak a verseny izgalma miatt volt fontos, hanem mert ezen keresztül kaphattak értékes visszajelzést és elismerést munkájuk minőségére.
A jövőbeli céljaik között szerepel, hogy Magyarország legjobb, legjobban strukturált és legelismertebb web- és marketingügynökségévé váljanak. Ez a törekvés nem csak a folyamatos fejlődésre és innovációra való elkötelezettségüket tükrözi, hanem azt az elkötelezettségüket is, hogy élen járjanak az ügyfelek sikerességének elősegítésében.

Mi motivált arra, hogy nevezzetek ’Az Év Honlapja’ pályázatra?

Korábban is részt vettünk a versenyen és szeretjük megmérettetni magunkat. Jó visszajelzés és presztizs is, amennyiben díjat nyerünk.

 

Milyen szempontokat vettetek figyelembe a weboldal/applikáció megalkotása során? Milyen fázisokon kellett végigmenni ahhoz, hogy a weboldal sikeres, jól strukturált legyen? 

Web és marketing ügynökségként kialakítottunk egy olyan 32 lépésből álló folyamatot és rendszert, ami tartalmazza mindazok marketing pszichológiai pontjait, amelyek a látogatót aktivitásra ösztönzik. Készült egy demográfiai és pszichográfiai elemzés általunk, a célközönségről és versenytársak elemzéséről (színek, szimbólum és felépítés struktúra minél eladásösztönzőbb legyen). Ez alapján építettük a weboldalt, hogy a látogatót vezessük addig a pontig, ameddig le nem adja érdeklődését, vagy meg nem vásárolja a terméket. 

 

Milyen nehézségekkel, kihívásokkal szembesültetek a folyamat alatt?

Nagy értékű befektetések lévén a nehézséget az okozta, hogy hogyan legyen mégis személyesebb és elérhetőbb a látogató számára.

 

Milyen változásokra/trendekre figyeltetek fel az elmúlt időszakban, amellyel érdemes mihamarabb kiegészíteni a honlapokat? Milyen jó tanáccsal látnátok el azokat, akik most kezdik a honlapjuk fejlesztését?

Kattintható telefonszám és email cím, valamint minél emberközelibbé tenni a weboldalakat. Kell egy arc a vállalkozás mögé, különben túlságosan idegen a látogató számára. 

 

Hogy jelenik meg a felhasználói élmény a honlapon/applikáción?

A korábban említett elemzési pontok figyelembevételével készült különböző grafikai és interaktív elemek teszik a felhasználói élményt jobbá.

 

Milyen változások várhatóak az ingatlanpiac területén?

Árstabilizálódás és jobb befektetési lehetőségek érkezhetnek hamarosan. 

 

Mit jelent számotokra a kapott elismerés?

Mindenképpen egy jó visszajelzés, hogy az út, amit kijelöltünk jó lesz hosszú távon és ezt kell továbbfejlesztenünk és mennünk rajta.

 

Milyen céljaitok vannak a közeli és távoli jövőben?

Magyarország legjobb, legjobban strukturált és legelismertebb web és marketingügynökségévé válni!

 

Vissza

Jelenkezz AI alapú marketing megoldások kategóriában

2024. 07. 12.
AI alapú marketing megoldások Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem eg…
Bővebben

Mesterséges intelligencia (MI) használata a Labdarúgó-Európa-bajnokságon

2024. 07. 10.
A mesterséges intelligencia használata már számos területen elterjedt, használata a sportokban is hatalmas újítást jelent. A Labdarúgó-Európa-bajnokságon (foci EB) különböző módokon has…
Bővebben

Jelentkezz Agrár kategóriába!

2024. 07. 08.
Az agrárszektor ma már nem csak a hagyományos mezőgazdaságról szól, hanem a modern technológiák és innovatív megoldások színtere is. A precíziós gazdálkodás, a drónok használata, a szen…
Bővebben
További hírek