Miért érdemes pályázni?

Hamarosan indul a 2024-es pályázatunk!
2024-07-05

Egy cég elektronikus marketingkommunikációjának sikerét nagy mértékben meghatározza a vállalkozás honlapja. Mi támaszthatná alá jobban tevékenységük eredményességét, ha nem az, hogy díjat vehetnek át Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán?

Büszkén jelentjük be, hogy hamarosan elindul a 2024-es ’Az Év Honlapja’ pályázat, a Magyar Marketing Szövetség non-profit szakmai pályázata.

Versenyünk célja, hogy megmérettesse a legjobb hazai weboldalakat és applikációkat 30 kategóriában, mint például e-kereskedelem, szolgáltatás, B2B weboldalak, egészségügy, hungarikum, ingatlan, rendezvény, turizmus, vendéglátás és még sok más.

Miért éri meg nevezni? 

  • Ez a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseménye.
     
  • ’Az Év Honlapja’ pályázat egy sokszínű és összetett verseny, mely évről évre a legjobb honlapokat, applikációkat, digitális és kreatív megoldásokat díjazza.
     
  • A pályázat megvalósítása során, tehát egy applikáció, weboldal létrehozásával vagy megújításával új készségeket, tapasztalatokat szerezhetsz, melynek végeredménye versenyképességed növekedése lesz.
     
  • A pályázat által több emberrel megismertetheted munkád gyümölcsét.
     
  • A pályázaton való részvétel motiválhatja a csapatod, és a sikeres szereplés közös büszkeség forrása lehet. Nézd meg például a Kreatív Vonalak csapatát: https://www.facebook.com/KreativVonalak 
     
  • A pályázati folyamat során szakmai visszajelzést kapsz a weboldaladról, amely segít az erősségek és a fejlesztendő területek azonosításában. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy javítsd a felhasználói élményt és a honlap hatékonyságát.
     
  • A szakmai zsűri elismerése növeli a vállalat ismertségét és hírnevét, megerősítést ad a Magyar Marketing Szövetség részéről, hogy a cég jó úton halad a digitális marketing területén. Az elnyert díjat te is szabadon felhasználhatod majd, hogy honlapod/applikációd népszerűsítsd, növeld a látogatottságot és a felhasználói bizalmat.
     
  • A pályázaton való részvétel lehetőséget biztosít a kapcsolatépítésre más szakemberekkel, cégekkel és marketingesekkel. Ez új együttműködéseket és üzleti lehetőségeket eredményezhet. A díjátadón is lehetőség nyílik új kapcsolatok kiépítésére más nyertesekkel, szakemberekkel, szervezetekkel és potenciális partnerekkel. 
     

'Az Év Honlapja' pályázat 30 kategóriát foglal magába, így lehetőséged van a saját szakterületednek vagy célcsoportodnak leginkább megfelelő kategóriában indulni, ezzel növelve a nyerési esélyedet.

A nevezési folyamat egyszerű, az összes szükséges információ megtalálható a honlapunkon.

Szeretnénk biztatni azokat a cégeket, akik kreatív vizuális megjelenésű és színvonalas tartalmú weboldallal, applikációval rendelkeznek, hogy mutassák meg magukat, értékeiket, innovációjukat, hogy szélesebb körben megismerhessük és megismertethessük őket!

Vissza

A márka arca - hogyan mesél egy weboldal?

2024. 10. 21.
A digitális korban egy márka online jelenléte kulcsfontosságúvá vált, hiszen nem csak a fogyasztók elérését biztosítja, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy kreatívan és érzelmekre hat…
Bővebben

Mutasd meg a kultúra erejét!

2024. 10. 14.
A kultúra az emberi társadalom egyik legfontosabb alappillére, amely összeköti a múltat a jelennel, és irányt mutat a jövő számára. Gazdag és sokszínű formáival – legyen az művész…
Bővebben

Hogyan hódítsd meg a digitális teret?

2024. 10. 07.
Az online térben a közösségek szerepe egyre meghatározóbb. A felhasználók már nem csupán passzív tartalomfogyasztók, hanem aktív szereplői az eseményeknek – részt vesznek a közöss…
Bővebben
További hírek