Legyen Tiéd ’Az Év Honlapja’ díj! - Meghosszabbított határidő: október 30.


Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázata, amelyet minden évben meghirdetünk. Meghosszabbított határidővel lehet még jelentkezni hazánk legrangosabb online marketing pályázatára, ‘Az Év Honlapjára’. Október 30-án éjfélig 25 kategóriában várja a szakmai zsűri a legjobb honlapokat, applikációkat, influencer kampányokat, marketing és technológiai megoldásokat.Itt a legjobb lehetőség megmérettetni digitális marketinged!
 

 

Érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen ez előnyt jelent a közönségszavazatok gyűjtésében, és az értékelésig tovább fejleszthetünk a SEO Siker mérőszámainak segítségével.
 
Pályázni az azevhonlapja.hu/nevezes/palyazat-benyujtasa oldalon október 30. éjfélig lehet.
 
25 kategóriában várjuk a Pályázatokat. Nézd meg, melyik kategóriába tudsz nevezni!
 
 
A zsűrizést követően az ünnepélyes díjátadóra a november 14-én megrendezésre kerülő “Marketing Summit Hungary” konferencián kerül sor.
 
Nevezz weboldallal, applikációval, marketing vagy technológiai megoldással és influencer kampánnyal, hogy tiéd legyen 2018-ban ‘Az Év Honlapja’ díj!

’Az Év Honlapja’ Team 

www.azevhonlapja.hu

Íme 2018 legjobb honlapjai

2018. 11. 14.
17. alkalommal került megrendezésre az online marketing-kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, ‘Az Év Honlapja’ pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Inter…
Bővebben

Közlemény

2018. 11. 08.
Lezárult a 17. ’Az Év Honlapja’ pályázat, a szakmai zsűri már értékeli a 25 kategóriában beérkezett színvonalas pályaműveket.
Bővebben

Ma éjfélig lehet nevezni 'Az ÉV Honlapja' pályázatra!

2018. 10. 30.
Hazánk legrangosabb online marketing megmérettetése – a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által 17 éve életre hívott
Bővebben
További hírek