Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021-08-31

‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!

‘Az Év Honlapja’ 20. születésnapi évében az eddig 26 pályázható kategóriáinak tárháza 2-vel bővült, amikből az egyik az Ipari weboldalaké.

 

Ebbe a csoportba olyan weblapokat várunk, amelyek tevékenységének középpontjában a gyártás és a kereskedelem áll, megjelenését tekintve pedig esztétikus, érthető felület. 

 

Napjainkban az Ipar 4.0 koncepción alapuló gyárműködtetés egyre népszerűbb, köszönhetően a gyártás-technológiai és hatékonyságbeli előnyeinek. Korábban a webfejlesztés az ipari területre megjelenítés szempontjából kevésbé terjedt ki, mostanra azonban ennek szerepe nőtt, és egyre több olyan alkalmazás kerül napvilágra, amelyekben ez a két területrész egybeolvad. 

 

Egy ipari weblap felépítésének legfontosabb szempontja, hogy egy olyan honlappal találkozzon a felhasználó, amely fő tulajdonságai közé tartozik a reszponzivitás, egyszerű kezelhetőség, miközben minél több információt ad átfogóan a cég profiljáról. 

 

Alkatrészeket gyártasz egy ismert cég számára, vagy különböző technológiai megoldásokat kínálsz? Amennyiben a te szakmai szótáradban is szerepelnek az automatizáció, hatékonyságnövelés, logisztika, robotizáció, digitalizáció vagy szállítmányozás szavak, nagy valószínűséggel honlapod helye az Ipari weboldalak kategóriánkba van!

 

Ismertesd meg a közönséggel és más cégekkel vállalkozásodat, szerezz értékes kapcsolatokat, és legyél még sikeresebb a piacon!

 

A pályázatokat október 12-ig lehet leadni a https://www.azevhonlapja.hu/ weboldalon, a közönségszavazás vége pedig november 20.

 

 

Vissza

A Művészet Jövője: Az NFT-k és a Digitális Műalkotások

2024. 07. 17.
A művészet és a technológia kapcsolata mindig is egy izgalmas kérdés volt, de az utóbbi években az NFT-k (Non-Fungible Tokens) megjelenése új dimenziót nyitott meg a digitális művészet…
Bővebben

Legyen a Tiéd Az Év Applikációja!

2024. 07. 16.
Az Év Applikációja díj elnyerése nem csupán presztízst jelent, hanem egyben elismerést is a digitális innováció és a felhasználói élmény terén. Az idei pályázat különösen izgalmas, hisz…
Bővebben

Jelenkezz AI alapú marketing megoldások kategóriában

2024. 07. 12.
AI alapú marketing megoldások Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem eg…
Bővebben
További hírek