Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021-08-31

‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!

‘Az Év Honlapja’ 20. születésnapi évében az eddig 26 pályázható kategóriáinak tárháza 2-vel bővült, amikből az egyik az Ipari weboldalaké.

 

Ebbe a csoportba olyan weblapokat várunk, amelyek tevékenységének középpontjában a gyártás és a kereskedelem áll, megjelenését tekintve pedig esztétikus, érthető felület. 

 

Napjainkban az Ipar 4.0 koncepción alapuló gyárműködtetés egyre népszerűbb, köszönhetően a gyártás-technológiai és hatékonyságbeli előnyeinek. Korábban a webfejlesztés az ipari területre megjelenítés szempontjából kevésbé terjedt ki, mostanra azonban ennek szerepe nőtt, és egyre több olyan alkalmazás kerül napvilágra, amelyekben ez a két területrész egybeolvad. 

 

Egy ipari weblap felépítésének legfontosabb szempontja, hogy egy olyan honlappal találkozzon a felhasználó, amely fő tulajdonságai közé tartozik a reszponzivitás, egyszerű kezelhetőség, miközben minél több információt ad átfogóan a cég profiljáról. 

 

Alkatrészeket gyártasz egy ismert cég számára, vagy különböző technológiai megoldásokat kínálsz? Amennyiben a te szakmai szótáradban is szerepelnek az automatizáció, hatékonyságnövelés, logisztika, robotizáció, digitalizáció vagy szállítmányozás szavak, nagy valószínűséggel honlapod helye az Ipari weboldalak kategóriánkba van!

 

Ismertesd meg a közönséggel és más cégekkel vállalkozásodat, szerezz értékes kapcsolatokat, és legyél még sikeresebb a piacon!

 

A pályázatokat október 12-ig lehet leadni a https://www.azevhonlapja.hu/ weboldalon, a közönségszavazás vége pedig november 20.

 

 

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek