X-TIME - A Jövőgenerációs pénzügyi tanácsadás PÉNZÜGYI TANÁCSADÁS

Globhouse Kft.

Kategória:
Az Év Kreatív megoldása, Márkasite, Oktatás
A pályázat elérhetősége:
https://globalakademia.hu/konyv/
Szavazás állása 11

Marketing célok:

A könyvben olyan lehetőségeket és megoldásokat ismerhetsz meg, amivel javíthatod a pénzügyi tudatosságodat és a képességeidet. Ennek köszönhetően pedig meg tudod tervezni a szükséges teendőket és meg is valósíthatod a céljaidat - írja Fazekas Norbert, a kiadvány szerzője, a mosonmagyaróvári Global Cégcsoport alapítója.

A könyvre alapozott jövőgenerációs pénzügyi tanácsadás technikáival pedig csökkentheted a költségeidet, és tudatosan fejlesztheted a pénzügyi intelligenciádat. Ezzel jobb és okosabb döntéseket tudsz hozni. A következő szintre lépve pedig mások számára is olyan tanácsokat adhatsz majd, amivel akár milliók kifizetésétől is megóvhatod őket. Miközben te pénzt keresel. Ez a Global Akadémia márka lényege, aminek belépő terméke az X-Time, a jövőgenerációs pénzügyi tanácsadás könyv.

Az emberközpontú szakmai rendszer megismerésével személyre szabott segítséget tudsz nyújtani. Jobbá teheted az ügyfeleid életét, érzéseit és jövőképét. Eközben pedig te is jobb leszel. Fejlődsz, tanulsz és gazdagodsz. Jobb ember és jobb szakember leszel - írja a Global Cégcsoport pénzügyi tudás fejlesztését megcélzó kiadványának landing oldala.

A legfontosabb, hogy olyan piaci szolgáltatásokat nyújtsunk az ügyfeleink és partnereink részére, amelyek valódi kimutatható eredményt hoznak. Egy üzleti kapcsolat akkor értékes, ha hosszú távon tudunk értéket teremteni egymásnak. A Global-nál években, évtizedekben gondolkodunk, és a legfőbb célunk az, hogy életre szóló, bizalmon alapuló üzleti kapcsolatokat hozzunk létre. A pénzügyi tudatosság a legnagyobb előnyünk, mert a sikerképlet alapja a jól átgondolt, megfontolt és mérhető üzleti stratégia. Ezt kínálja a Global Akadémia képzése.

Célcsoport:

Magyarország lakosságának az a része, aki szeretné fejleszteni a pénzügyi tudását, és jobb döntéseket hozni az életében.

Vissza

További pályaművek a kategóriában