Az MGL Creative csapata 'Az Év Honlapja' díjjal gazdagodott!

2021-01-16

Az MGL Creative csapata által megalkotott Miskolc.hu oldal 'Önkormányzatok és települések' kategóriában 'Az Év Honlapja' díjat nyerte el!

Miskolc város megújult honlapja kategóriájának a legjobb oldala. Egy jól strukturált, felhasználóbarát oldalról beszélünk és ami a legfontosabb: mindent tud, ami egy önkormányzati oldaltól elvárható. Nagyon lendületes, rendkívül modern és nagyon jól navigálható. Az oldal kreatív, valamint felhasználói élmény szempontjából is ügyesen kivitelezett. Ezért a szakmai zsűri Az Év Honlapja díjat ítélte oda a kategóriájában. Szívből gratulálunk az elért eredményekhez!

 

https://www.miskolc.hu/

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek