Milyen weboldallal nevezhet Kormányzat kategóriába?

2021-10-12

A kormány, mint a végrehajtó hatalom legfőbb szerve, irányítja a közigazgatást.

A kormány (vagy kabinet, helyenként, korábban Magyarországon is: minisztertanács) a végrehajtó hatalom gyakorlásának központi szerve, az egyes kormányzati ágak vezetőinek, a minisztereknek az összessége. 

Ebbe a kategóriába a kormányzati oldalak, mint pl. a minisztériumi weboldalak vagy a kormányzati háttérintézmények, pártok, kormányhivatalok oldalai jelentkezhetnek. Nem kereskedelmi céllal létrejött, elsősorban tájékoztatásra, információnyújtásra készült weboldalak.

Nagyon fontos szempont a kezelhetőség, hogy az oldalon könnyen el tudjanak igazodni az oda látogatók. A weboldal küldetését megtestesítő design sem másodlagos szempont, így arra is nagy figyelmet kell szánniuk az ilyen típusú holnapok elkészítőinek.  

Ha rendelkezik ilyen weboldallal és kíváncsi arra, hogy munkássága miként teljesítene egy szakmai zsűri által elbírált versenyen, nevezzen ’Az Év Honlapja’ pályázatra!

Vissza

Milyen honlapok nevezhetnek a Portfólió kategóriába?

2021. 10. 22.
A portfólió honlapok legfőbb célja, hogy egy adott területen dolgozó személy munkájának eredményeit reprezentálja.
Bővebben

A Te honlapod az Életmód és Sport kategóriába tartozik?

2021. 10. 21.
Napjaink felgyorsult világában egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak az egészséges életmódhoz hozzájáruló szokások. Ennek része a megfelelő táplálkozás és testedzés összhangja.  
Bővebben

Milyen weboldalak tartoznak az Ifjúsági kategóriába?

2021. 10. 20.
14 – 18 éves magánszemélyek, akik általában még javában középiskolai tanulók. Ez esetünkben a Z generáció.
Bővebben
További hírek