Milyen weboldallal nevezhet Kormányzat kategóriába?

2021-10-12

A kormány, mint a végrehajtó hatalom legfőbb szerve, irányítja a közigazgatást.

A kormány (vagy kabinet, helyenként, korábban Magyarországon is: minisztertanács) a végrehajtó hatalom gyakorlásának központi szerve, az egyes kormányzati ágak vezetőinek, a minisztereknek az összessége. 

Ebbe a kategóriába a kormányzati oldalak, mint pl. a minisztériumi weboldalak vagy a kormányzati háttérintézmények, pártok, kormányhivatalok oldalai jelentkezhetnek. Nem kereskedelmi céllal létrejött, elsősorban tájékoztatásra, információnyújtásra készült weboldalak.

Nagyon fontos szempont a kezelhetőség, hogy az oldalon könnyen el tudjanak igazodni az oda látogatók. A weboldal küldetését megtestesítő design sem másodlagos szempont, így arra is nagy figyelmet kell szánniuk az ilyen típusú holnapok elkészítőinek.  

Ha rendelkezik ilyen weboldallal és kíváncsi arra, hogy munkássága miként teljesítene egy szakmai zsűri által elbírált versenyen, nevezzen ’Az Év Honlapja’ pályázatra!

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek