Milyen honlapok nevezhetnek a Portfólió kategóriába?

2021-10-22

A portfólió honlapok legfőbb célja, hogy egy adott területen dolgozó személy munkájának eredményeit reprezentálja.

Ezeket a honlapokat nevezhetnénk „kirakat” vagy „vitrin” honlapoknak, ugyanis ahogy a digitális téren kívül az offline világban, a megmutatni kívánt munkákat igényesen elrendezve kell bemutatni a honlapon is. Ezek elsősorban a munkaadóknak vagy az adott célközönségnek készülnek, amik arról próbálják meggyőzni az odalátogatót, hogy a honlap tulajdonosa tehetséges, kreatív szakember.

 

A portfólió honlapok által ismerjük meg a tulajdonos munkáit, ezért fontos, hogy azt szórakoztató és inspiráló módon adják át.

 

A kategóriák közül ez talán az egyik legkomplexebb kategória. Ide elsősorban olyan honlapokat várunk, amelyeken magánszemélyek/cégek promotálják termékeiket és/vagy szolgáltatásaikat kereskedelmi célból. Itt van lehetőségük leginkább a felhasználóknak az önkifejezésre, mivel semmi sem szab határt a kreativitásuknak.

 

Te is rendelkezel egy ilyen oldallal? Mérettesd meg az idei 'Az Év Honlapja' pályázaton, és ismertesd meg még több emberrel a munkád gyümölcsét!

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek