Milyen honlapok nevezhetnek a Portfólió kategóriába?

2021-10-22

A portfólió honlapok legfőbb célja, hogy egy adott területen dolgozó személy munkájának eredményeit reprezentálja.

Ezeket a honlapokat nevezhetnénk „kirakat” vagy „vitrin” honlapoknak, ugyanis ahogy a digitális téren kívül az offline világban, a megmutatni kívánt munkákat igényesen elrendezve kell bemutatni a honlapon is. Ezek elsősorban a munkaadóknak vagy az adott célközönségnek készülnek, amik arról próbálják meggyőzni az odalátogatót, hogy a honlap tulajdonosa tehetséges, kreatív szakember.

 

A portfólió honlapok által ismerjük meg a tulajdonos munkáit, ezért fontos, hogy azt szórakoztató és inspiráló módon adják át.

 

A kategóriák közül ez talán az egyik legkomplexebb kategória. Ide elsősorban olyan honlapokat várunk, amelyeken magánszemélyek/cégek promotálják termékeiket és/vagy szolgáltatásaikat kereskedelmi célból. Itt van lehetőségük leginkább a felhasználóknak az önkifejezésre, mivel semmi sem szab határt a kreativitásuknak.

 

Te is rendelkezel egy ilyen oldallal? Mérettesd meg az idei 'Az Év Honlapja' pályázaton, és ismertesd meg még több emberrel a munkád gyümölcsét!

Vissza

November 20-án lejár Az Év Honlapja 2021-es közönségszavazásának határideje

2021. 11. 19.
Idén rekordszámú nevezővel zártuk a pályázatot. 331 kreatív honlapot, applikációt és marketing megoldást neveztek be, hogy megmérettessék magukat Magyarország legrangosabb marketingkomm…
Bővebben

Rekordszámú nevezéssel zárult a 20 éves jubileumi ’Az Év Honlapja’ pályázat

2021. 11. 09.
Lezárult a 2021-es jubileumi 'Az Év Honlapja' pályázat nevezési időszaka. A versenyre idén rekordszámú nevezés érkezett. 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás…
Bővebben
További hírek