Miért nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra?

2021-10-25

Korábbi interjúsorozatunkból megismerhettétek, mit adott ’Az Év Honlapja’ nevezés a nyertes pályázóknak. Ezúttal Kolma Kornél, a zsűri egyik tagja mondja el, szerinte miért is érdemes pályázni.

Gondoltad volna, hogy Kornél is nevezett egykor ’Az Év Honlapja’ pályázatra?

 

A zsűrizési munka előtt honlapját 2011-ben mérettette meg, ami egy közösségi weboldal volt. Hogy miért volt fontos neki és csapatának a nevezés akkor, valamint hogy mit adott nekik a pályázat, megtudhatod rövid 1,5 perces videónkból.

 

Te is alkottál valami igazán kiemelkedőt a digitális térben? Ne gondolkodj tovább, add meg honlapodnak a neki járó publicitást!

 

A pályázatokat 2021. november 8-ig fogadjuk.

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek