Ezért nevezz 'Az Év Honlapja' pályázatra

2021-10-27

Még november 8-ig várjuk a legjobb honlapokat, applikációkat és kreatív megoldásokat az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázatra. Legújabb cikkünkben Berta Gergő foglalja össze, szerinte miért érdemes indulni a pályázaton.

Sokatokban felmerülhetett, hogy biztos szeretnétek-e nevezni, elég nagy-e vállalkozásotok a pályázáshoz. Most választ kaphattok ezekre a kérdésekre.

 

Legújabb zsűritagunk, Berta Gergő mutatkozik be és foglalja össze másfél percben a pályázati nevezés adta lehetőségeket.

 

Kattints ide, és nézd meg, Neked miért érhetné meg a pályázat!

 

Ne feledd: „Honlapod a holnapod!”

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek