Mivel nevezhetnek az Év technológiai megoldása kategóriába?

2021-11-03

Biztos Te is elgondolkoztál azon, vajon milyen holnappal lenne érdemes az Év technológiai megoldása kategóriába nevezni. Olvasd el rövid cikkünket arról, hogy megtudd, vajon a Te weboldalad ebbe a kategóriába tartozik-e.

Ebbe a kategóriába olyan technológiai megoldásokkal lehet nevezni, melyek több weboldalon alkalmazhatóak, és a webfejlesztés vagy internetes üzletvitel színvonalát általánosan, lehetőleg minél szélesebb körben emelni tudják.

 

Például egy innovatív webes fizetési megoldás, egy látogatottságot vagy a marketingeredményeket mérő eszköz, a weboldalak kódját optimalizáló megoldás, egy CMS rendszerekhez illeszthető plugin, az üzletvitelt vagy a marketingfolyamatokat automatizáló, a honlapokhoz illeszthető fizetős vagy ingyenes webes megoldás, de akár egy bérelhető webáruház rendszer vagy egy széles körben alkalmazott CMS sablon is.

 

A zsűri az alábbi szempontokat fogja figyelembe venni: alkalmazhatóság (mennyire széleskörű megoldás), újszerűség és innovativitás, integrálhatóság (milyen gyorsan és könnyen integrálható különböző rendszerekbe), és nem utolsó sorban a felhasználói élmény – UX. (design és ergonómia)


A pályázat legmegfelelőbb bemutatási formái:

 

  • A technológiai megoldás weboldalának belinkelése, vagy önálló bemutató weboldal (aloldal, minisite) elkészítése
  • Bemutató videó létrehozása (maximum 2 perc)
  • PDF (maximum 10ezer karakter), PowerPoint vagy Prezi prezentáció (maximum 25 slide) elkészítése és a pályázathoz történő csatolása.

 

A pályázatra minden kategóriában a legkülönlegesebb, kreatívabb megoldásokat keressük. Nevezz, hogy publicitásra tehess szert. Munkád a pályázat által még több felhasználóhoz elérhet. Növelheted nézettséged, ezáltal akár a bevételedet is.

 

Szeretettel várjuk a nevezőket az Év technológiai megoldása kategóriába ’Az Év Honlapja’ pályázatra! 

Vissza

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. 02. 08.
22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Ta…
Bővebben

Ilyen honlapra vágynak a vásárlók

2024. 01. 23.
Ez nem egy olyan téma, amit a karácsonyi vacsora közben fontos lenne megvitatnia a családnak. Viszont Az Év Honlapja csapatának ez igenis fontos. Fontosnak tartjuk azt, hogy a látogatók…
Bővebben

,,Talán még nagyobb feladat a Hortobágy iránt közömbös, még „soha nem jártam a Hortobágyon” látogatókat megszólítani."

2024. 01. 10.
Mai interjúnkban szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a közönség jobban megismerje pályázónkat, a Hortobágyi Nonprofit Kft.-t. Kitérünk a cég motivációjára a pályázat sorá…
Bővebben
További hírek