Mivel nevezhetnek az Év technológiai megoldása kategóriába?

2021-11-03

Biztos Te is elgondolkoztál azon, vajon milyen holnappal lenne érdemes az Év technológiai megoldása kategóriába nevezni. Olvasd el rövid cikkünket arról, hogy megtudd, vajon a Te weboldalad ebbe a kategóriába tartozik-e.

Ebbe a kategóriába olyan technológiai megoldásokkal lehet nevezni, melyek több weboldalon alkalmazhatóak, és a webfejlesztés vagy internetes üzletvitel színvonalát általánosan, lehetőleg minél szélesebb körben emelni tudják.

 

Például egy innovatív webes fizetési megoldás, egy látogatottságot vagy a marketingeredményeket mérő eszköz, a weboldalak kódját optimalizáló megoldás, egy CMS rendszerekhez illeszthető plugin, az üzletvitelt vagy a marketingfolyamatokat automatizáló, a honlapokhoz illeszthető fizetős vagy ingyenes webes megoldás, de akár egy bérelhető webáruház rendszer vagy egy széles körben alkalmazott CMS sablon is.

 

A zsűri az alábbi szempontokat fogja figyelembe venni: alkalmazhatóság (mennyire széleskörű megoldás), újszerűség és innovativitás, integrálhatóság (milyen gyorsan és könnyen integrálható különböző rendszerekbe), és nem utolsó sorban a felhasználói élmény – UX. (design és ergonómia)


A pályázat legmegfelelőbb bemutatási formái:

 

  • A technológiai megoldás weboldalának belinkelése, vagy önálló bemutató weboldal (aloldal, minisite) elkészítése
  • Bemutató videó létrehozása (maximum 2 perc)
  • PDF (maximum 10ezer karakter), PowerPoint vagy Prezi prezentáció (maximum 25 slide) elkészítése és a pályázathoz történő csatolása.

 

A pályázatra minden kategóriában a legkülönlegesebb, kreatívabb megoldásokat keressük. Nevezz, hogy publicitásra tehess szert. Munkád a pályázat által még több felhasználóhoz elérhet. Növelheted nézettséged, ezáltal akár a bevételedet is.

 

Szeretettel várjuk a nevezőket az Év technológiai megoldása kategóriába ’Az Év Honlapja’ pályázatra! 

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek