Az igazi kürtőskalács a Vitéz Kürtősnél található!

2021-12-17

Gratulálunk a Az igazi Kürtőskalács: Vitéz Kürtős-nek Az Év Honlapja pályázaton Hungarikum kategóriában a Különdíj elnyeréséhez!

A kürtőskalács igazi hungarikum. A Vitéz Kürtős pedig nem csak innoválja a kürtőskalács fogyasztását (például kürtőskrémessel, kurtősgubával, kürtőstortával...), de mindezek mellett figyel a népszerű desszert minőségi fogyasztásának és elkészítésének módjaira is. Weblapjuk pedig ennek a minőségre való figyelésnek az ékes példája. Bemutatja a kürtőskalács értékeit, webshopjában mindent árul, amit fogyaszthatunk, vagy aminek segítségével mi is készíthetünk kürtőskalácsot.

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek