Egy extra, információban gazdag iskolai honlap

2021-12-22

Gratulálunk a Webstar Csoport-nak a Leőwey Klára Gimnázium, Pécs - hivatalos oldalával Oktatás kategóriában a Minőségi díj elnyeréséhez.

A Leőwey Klára Gimnázium a középiskolások iránt érdeklődőket nagyszerű módon, példamutatóan vezeti be az iskola nyüzsgő életébe. A külön célcsoportokra (diákokra, felvételizőkre és a digitális kihívásokkal küzdő tanárokra) is gondolva mindenki számára jól megtalálható helyen helyezkednek el az információk. Az oldalon a szokásos iskolai információkon túl rengeteg olyan extra információ is megtalálható, amitől ez a gimnáziumi weboldal kiemelkedik a többi közül. Például az összes osztály órarendje, a menza napi menüje, az összes közelgő esemény, melyet akár naptárba is menthetünk, alumni információk, csengetési rendek, tanári szobák, hogy csak párat emeljünk ki.

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek