Közönségszavazás december 20-ig!

2022-12-13

Idén 227 nevezést fogadtunk ’Az Év Honlapja’ pályázat 28 kategóriájába. Évről évre egyre kreatívabb és újításokban gazdag honlapokkal és applikációkkal találkozunk, ami megnehezíti a zsűri döntését. Viszont nem csak a zsűrinek kell döntenie, hanem a közönségnek is, hiszen egy hét múlva kiderül, hogy ki lesz ’Az Év Honlapja 2022 Közönségdíjasa’.

 

 

A pályázók december 20-ig buzdíthatják szavazásra követőiket. Közönségdíjat az a nevező viheti haza, akinek a leghatékonyabban sikerül mozgósítani közösségét, rajongóit és ezáltal a legtöbb szavazatot kapja. Ezt bármilyen kreatív módon megtehetik. ’Az Év Honlapja’ szabályzata nem tiltja sem a hírlevelek küldését, sem a nyereményjáték hirdetését szavazatok ellenében. A közönségszavazás lényege, hogy mindenki saját tudása és lehetősége szerint próbálja összegyűjteni a legtöbb szavazatot. Ez megfelelő alkalom arra is, hogy felmérje saját közössége erejét.

 

Mindamellett azoknak sem kell aggódniuk, akik nem tudnak hatalmas tömegeket mozgósítani, hiszen hamarosan a szakmai zsűri is elkezdi munkáját és bőven vannak díjak, amiket ki fog osztani. Itt pedig csakis szakmai szempontok kerülnek előtérbe.

 

Addig is támogassátok kedvenc pályázataitokat!

 

További sok sikert kívánunk a versenyzőknek!
 

Itt tudtok szavazni kedvenc pályázatotokra:

https://www.azevhonlapja.hu/nevezes/benyujtott-palyamuvek

 

Vissza

Lezárult a közönségszavazás!

2022. 12. 22.
Szívből gratulálunk a nyertes PregHello applikációnak! 5591 szavazattal kerültek az első helyre!
Bővebben

Közönségszavazás december 20-ig!

2022. 12. 13.
Idén 227 nevezést fogadtunk ’Az Év Honlapja’ pályázat 28 kategóriájába. Évről évre egyre kreatívabb és újításokban gazdag honlapokkal és applikációkkal találkozunk, ami megn…
Bővebben

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben
További hírek