Az Integral Vision csapata 5 díjat zsebelt be az idei 'Az Év Honlapja' versenyen!

2020-12-11

A héten indult 'Az Év Honlapja' Roadshow, és egy igen figyelemre méltó állomáson voltunk, ugyanis az Integral Vision Kft-nek 5 díjat adhattunk át személyesen! Nagyon gratulálunk az eredményekhez!

E-kereskedelem kategóriában kapott minőségi díjat a Stageshop Gitárszaküzlet oldala, az Év Kreatív Megoldása kategóriában a Csáth Géza kaleidoszkóp, Petőfi Irodalmi Múzeum, Kultúra kategóriában a Magyar Nemzeti Múzeum, Média kategóriában a Képmás Magazin, továbbá Rendezvény kategóriában a Budai Kreatív Ház kapott különdíjat.

https://csathkaleidoszkop.pim.hu/

https://stageshop.hu/

https://mnm.hu/hu

https://kepmas.hu/

https://budaikreativhaz.hu/

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek