Négyházmajor oldalának megvan a maga varázsa!

2021-01-13

Négyházmajor online csemegebolt E-kereskedelem kategóriában 'Az Év Honlapja' díjban részesült! Szívből gratulálunk nekik! 

Az e-kereskedelem az idei év történései miatt szárnyakat kapott, sok vállalkozás több évnyi fejlesztést hajtott végre rövid távon, hogy el tudják nyerni a vásárlók kegyeit. Ez a számos fejlesztés meglátszott a jelentkezők pályamunkáin is, nagyon sok komoly színvonalú pályázat közül volt lehetőségünk válogatni. Az ide év e-kereskedelem kategóriájának győztese a negyhazmajor.hu lett. A prémium termékeket forgalmazó online csemegebolt nem akar túl sokat, pusztán bemutatni a termékeit és eladni azokat. Ezt viszont végtelen eleganciával és nem tolakodóan teszi, a kiváló minőségű termékfotók és letisztult design pedig élménnyé teszi a vásárlás folyamatát.

https://negyhazmajor.hu/

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek