Minőségi fotópályázat

2021-01-22

Miniszterelnöki Kabinetiroda 2020-ban a ’Bemutatjuk a Magyarország 365 fotópályázat honlapját’ kategóriával Az Év Honlapja Minőségi díjat nyerte el!

Az oldal hírnöke Magyarország szépségeinek, bizonyítéka a fotós szakma kreativitásának és diadala a szervezők és alkotók rugalmas alkalmazkodási képességének a pandémia időszakában. A vírus tavasszal keresztülhúzta a terveiket, hogy országszerte vándorkiállításon mutassák be a legjobb képeket, végül virtuális kiállításon publikálták azokat ezen a honlapon. Nagy sikere volt, sok tízezren látták.

A pályázat weboldalával már a kezdetekor is az volt a célja a készítőknek, hogy egy letisztult, informatív és könnyen kezelhető felülettel találkozzanak a pályázók, ahol a fotók dominálnak. Fontos volt, hogy minden információ egy-két görgetéssel, tulajdonképpen kattintás nélkül elérhető legyen. Az eredmény magáért beszél. A 28 ezer képből a legjobbnak ítélt képek érhetők el a látogatók számra sikeresen leküzdve a mobilfelületek terjedelmi korlátait is.

A 2020-as évben különösen fontos minden ember számára, hogy virtuális térben tudjanak kultúrát fogyasztani, egyebek között ezért is érdemelték az alkotók az Év honlapja pályázat Minőségi díját. Szívből gratulálunk!
 

https://fotopalyazat.magyarorszag.hu/

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek