Minőségi fotópályázat

2021-01-22

Miniszterelnöki Kabinetiroda 2020-ban a ’Bemutatjuk a Magyarország 365 fotópályázat honlapját’ kategóriával Az Év Honlapja Minőségi díjat nyerte el!

Az oldal hírnöke Magyarország szépségeinek, bizonyítéka a fotós szakma kreativitásának és diadala a szervezők és alkotók rugalmas alkalmazkodási képességének a pandémia időszakában. A vírus tavasszal keresztülhúzta a terveiket, hogy országszerte vándorkiállításon mutassák be a legjobb képeket, végül virtuális kiállításon publikálták azokat ezen a honlapon. Nagy sikere volt, sok tízezren látták.

A pályázat weboldalával már a kezdetekor is az volt a célja a készítőknek, hogy egy letisztult, informatív és könnyen kezelhető felülettel találkozzanak a pályázók, ahol a fotók dominálnak. Fontos volt, hogy minden információ egy-két görgetéssel, tulajdonképpen kattintás nélkül elérhető legyen. Az eredmény magáért beszél. A 28 ezer képből a legjobbnak ítélt képek érhetők el a látogatók számra sikeresen leküzdve a mobilfelületek terjedelmi korlátait is.

A 2020-as évben különösen fontos minden ember számára, hogy virtuális térben tudjanak kultúrát fogyasztani, egyebek között ezért is érdemelték az alkotók az Év honlapja pályázat Minőségi díját. Szívből gratulálunk!
 

https://fotopalyazat.magyarorszag.hu/

Vissza

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. 01. 26.
21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által s…
Bővebben

Lezárult a közönségszavazás!

2022. 12. 22.
Szívből gratulálunk a nyertes PregHello applikációnak! 5591 szavazattal kerültek az első helyre!
Bővebben

Közönségszavazás december 20-ig!

2022. 12. 13.
Idén 227 nevezést fogadtunk ’Az Év Honlapja’ pályázat 28 kategóriájába. Évről évre egyre kreatívabb és újításokban gazdag honlapokkal és applikációkkal találkozunk, ami megn…
Bővebben
További hírek