Minőségi fotópályázat

2021-01-22

Miniszterelnöki Kabinetiroda 2020-ban a ’Bemutatjuk a Magyarország 365 fotópályázat honlapját’ kategóriával Az Év Honlapja Minőségi díjat nyerte el!

Az oldal hírnöke Magyarország szépségeinek, bizonyítéka a fotós szakma kreativitásának és diadala a szervezők és alkotók rugalmas alkalmazkodási képességének a pandémia időszakában. A vírus tavasszal keresztülhúzta a terveiket, hogy országszerte vándorkiállításon mutassák be a legjobb képeket, végül virtuális kiállításon publikálták azokat ezen a honlapon. Nagy sikere volt, sok tízezren látták.

A pályázat weboldalával már a kezdetekor is az volt a célja a készítőknek, hogy egy letisztult, informatív és könnyen kezelhető felülettel találkozzanak a pályázók, ahol a fotók dominálnak. Fontos volt, hogy minden információ egy-két görgetéssel, tulajdonképpen kattintás nélkül elérhető legyen. Az eredmény magáért beszél. A 28 ezer képből a legjobbnak ítélt képek érhetők el a látogatók számra sikeresen leküzdve a mobilfelületek terjedelmi korlátait is.

A 2020-as évben különösen fontos minden ember számára, hogy virtuális térben tudjanak kultúrát fogyasztani, egyebek között ezért is érdemelték az alkotók az Év honlapja pályázat Minőségi díját. Szívből gratulálunk!
 

https://fotopalyazat.magyarorszag.hu/

Vissza

Gratulálunk 'Az Év Honlapja' 2020 díjazottjainak!

2021. 02. 03.
19. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing T…
Bővebben

Egészségben a Béres az első!

2021. 02. 01.
A Béres Egészségklub weboldala nyerte el idén a Márkasite kategóriában Az Év Honlapja Különdíjat!
Bővebben

Ybl Budai Kreatív Ház honlapja különdíjat kapott!

2021. 01. 29.
A Magyar Marketing Szövetség égisze alatt zajló “Az Év Honlapja” verseny minden évben egy fontos mérföldkő a digitális szolgáltatást nyújtó ügynökségek életében. 2020-ban rá…
Bővebben
További hírek