A Shoprenter tudja, mi a jó!

2021-05-25

’Az Év Honlapja’ pályázatunk idén ünnepli 20. születésnapját, amelynek alkalmából egy rövid interjúsorozatot készítünk eddigi díjazottjainkkal. 

A Shoprenter a tavalyi évben B2B kategóriában nyert 'Az Év Honlapja díjat. A csapat egy olyan ökoszisztémát alkotott meg, amely segít a vállalkozóknak elindulni, növekedni és piacvezetővé válni az e-kereskedelemben. A mai napon pedig elmondta erről szerzett tapasztalatait.

Amennyiben meg szeretnék nézni a teljes videót, 'Az Év Honlapja' Facebook oldalán tehetik meg.

Továbbá akinek felkeltette az érdeklődését a pályázat, amennyiben augusztusig jelentkezik, Early Bird kedvezménnyel várjuk!

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek