Miért érdemes jelentkezned Az Év Honlapja Pályázatra?

2021-08-10

Pár pontban összeszedtük, hogy mi előnyöd származhat Az Év Honlapja Pályázatra való jelentkezésedből.

A nevezéseddel növelheted a vállalkozásod ismertségét és népszerűségét. A nevezőinkről a weboldalunkon, a social média felületeinken és a hírleveleinkben is hírt adunk. "Az Év Honlapja" nyertes pályázóinak több, mint fele arról számolt be, hogy bevételeinek jelentős többsége a weboldaláról származik. Így az erős webes jelenlét nélkül vállalkozásod hatalmas profittól eshet el. Ezért is érdemes átgondolnod a nevezést és nekiállni a honlapod fejlesztésének, akár már ma!

Kapcsolatépítés szempontjából is kiváló döntés nevezni, mert a díjátadó ünnepségen rengeteg hasonló vállalkozó lesz ott, mint Te, akikkel jövedelmező szakmai viszonyt hozhatsz létre. Nevezőink között nagy márkákkal is találkozhatsz, mint például az OTP, a LIDL, a SzerszámKell vagy akár a Billingo.  Közelebbről megismerheted versenytársaidat, vagy kapcsolatokat építhetsz olyan vállalkozókkal, akikkel segíthetitek egymás munkáját a jövőben.

Új trendeket, új digitális megoldásokat ismerhetsz meg, amik ugyancsak előnyödre vállhatnak az elkövetkező években. Ezekkel az új lehetőségekkel nem csak a weblapodat és a vállalkozásodat juttathatod előrébb a piacon, hanem akár egy-egy új megoldással megkönnyítheted a saját feladataidat is.

Ki ne szeretne a konkurencia előtt végezni? Gondolj csak bele, mekkora presztízs, ha Magyarország legnagyobb médiakommunikációs pályázatában első helyet szerzel… Nem elég, hogy több nagy médium is megjeleníti a munkádat, de elősegítheted vállalkozásod fejlődését is. Ha úgy gondolod, jobb vagy, mint a versenytársaid, akkor itt a lehetőség, előzd meg őket ebben a versenyben!

A nevezőket szakmai zsűri értékeli és dönti el, hogy kik nyerik meg a pályázatot. Ezzel hatalmas elismerést nyerhetsz a munkádról, ami egy új löketet, motivációt adhat a további fejlődésedhez! Ha pedig megnyered az Év honlapja díjat, akkor példaként is szolgálhatsz a többi cég számára. A szakmai zsűri bírálatán kívül lehetőséged van a közönségszavazáson is részt venni, amire minden évben több ezer szavazat szokott beérkezni.

Csekkold le kategóriáinkat és döntsd el, hogy melyikben lennél esélyes a győzelemre!

Regisztrálj és nevezz bátran ITT!

Hajrá, sok sikert kíván Az Év Honlapja Team!

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek