Miért érdemes jelentkezned Az Év Honlapja Pályázatra?

2021-08-10

Pár pontban összeszedtük, hogy mi előnyöd származhat Az Év Honlapja Pályázatra való jelentkezésedből.

A nevezéseddel növelheted a vállalkozásod ismertségét és népszerűségét. A nevezőinkről a weboldalunkon, a social média felületeinken és a hírleveleinkben is hírt adunk. "Az Év Honlapja" nyertes pályázóinak több, mint fele arról számolt be, hogy bevételeinek jelentős többsége a weboldaláról származik. Így az erős webes jelenlét nélkül vállalkozásod hatalmas profittól eshet el. Ezért is érdemes átgondolnod a nevezést és nekiállni a honlapod fejlesztésének, akár már ma!

Kapcsolatépítés szempontjából is kiváló döntés nevezni, mert a díjátadó ünnepségen rengeteg hasonló vállalkozó lesz ott, mint Te, akikkel jövedelmező szakmai viszonyt hozhatsz létre. Nevezőink között nagy márkákkal is találkozhatsz, mint például az OTP, a LIDL, a SzerszámKell vagy akár a Billingo.  Közelebbről megismerheted versenytársaidat, vagy kapcsolatokat építhetsz olyan vállalkozókkal, akikkel segíthetitek egymás munkáját a jövőben.

Új trendeket, új digitális megoldásokat ismerhetsz meg, amik ugyancsak előnyödre vállhatnak az elkövetkező években. Ezekkel az új lehetőségekkel nem csak a weblapodat és a vállalkozásodat juttathatod előrébb a piacon, hanem akár egy-egy új megoldással megkönnyítheted a saját feladataidat is.

Ki ne szeretne a konkurencia előtt végezni? Gondolj csak bele, mekkora presztízs, ha Magyarország legnagyobb médiakommunikációs pályázatában első helyet szerzel… Nem elég, hogy több nagy médium is megjeleníti a munkádat, de elősegítheted vállalkozásod fejlődését is. Ha úgy gondolod, jobb vagy, mint a versenytársaid, akkor itt a lehetőség, előzd meg őket ebben a versenyben!

A nevezőket szakmai zsűri értékeli és dönti el, hogy kik nyerik meg a pályázatot. Ezzel hatalmas elismerést nyerhetsz a munkádról, ami egy új löketet, motivációt adhat a további fejlődésedhez! Ha pedig megnyered az Év honlapja díjat, akkor példaként is szolgálhatsz a többi cég számára. A szakmai zsűri bírálatán kívül lehetőséged van a közönségszavazáson is részt venni, amire minden évben több ezer szavazat szokott beérkezni.

Csekkold le kategóriáinkat és döntsd el, hogy melyikben lennél esélyes a győzelemre!

Regisztrálj és nevezz bátran ITT!

Hajrá, sok sikert kíván Az Év Honlapja Team!

Vissza

Legyen a Tiéd Az Év Kreatív Megoldása!

2024. 07. 22.
Sokan úgy vélik, hogy még egy telített piacon is elég csupán egy kreatív ötlettel előállni (például egy új termék, szolgáltatás, vagy a digitális közegben létrehozott tartalom) a sikerh…
Bővebben

A Művészet Jövője: Az NFT-k és a Digitális Műalkotások

2024. 07. 17.
A művészet és a technológia kapcsolata mindig is egy izgalmas kérdés volt, de az utóbbi években az NFT-k (Non-Fungible Tokens) megjelenése új dimenziót nyitott meg a digitális művészet…
Bővebben

Legyen a Tiéd Az Év Applikációja!

2024. 07. 16.
Az Év Applikációja díj elnyerése nem csupán presztízst jelent, hanem egyben elismerést is a digitális innováció és a felhasználói élmény terén. Az idei pályázat különösen izgalmas, hisz…
Bővebben
További hírek