Melyik kategóriában nevezzek? A „Média” megfelelne nekem?

2021-09-29

Az online média az információ rögzítésére és közvetítésére használt eszközök végtelen tárháza. Így az ezeket kihasználó, kreatív és felhasználóbarát honlapok nagyobb előnnyel indulnak, mint az offline magazinok.

Amennyiben van egy ilyen weboldalad és úgy érzed, minden felépítési szempontnak megfelel, olvasd el cikkünket, hogy megéri-e benevezned!

Média kategóriában olyan weboldalakat javaslunk nevezni, amelyek elektronikus, de akár nyomtatott média felületek számára készültek. Mint minden kategóriában, itt is fontos, hogy a weboldal ne csupán átadja a kellő információt az olvasó számára, hanem kreativitással és megfelelő UIX-szel el is nyerje a tetszését. Hiszen akkor azon felül, hogy esetleg elolvassa az adott információkat, tovább is maradhat a weboldalon, és rávehetjük, hogy tovább böngésszen.

 

Ahogyan az offline média felületeknek, úgy az online-nak is maradéktalanul ki kell szolgálnia az olvasó minden igényét. Tudni kell kihasználni az online tér adta előnyöket és korlátlan lehetőségeket, hogy minél jobb funkciókkal és látványelemekkel gazdagítsuk a honlapunkat.

 

Na de miért érdemes nevezned? Az idén készült interjúsorozatunkban megtudtuk korábbi nyerteseinktől, hogy mióta hazavitték ’Az Év Honlapja’ díjat, azóta a honlapjuk látogatóinak száma, és így az ügyfelek és vásárlók száma is növekedett. Ugyanis rengeteg ember látta, hogy mennyi erőfeszítést és munkát tesznek bele a honlapjukba és a vállalkozásukba, így őket választották.

 

Gondolj bele, mennyi plusz olvasód, látogatód lenne, ha egy ’Az Év Honlapja’ díjjal gazdagodnál, és mindenhol a Te honlapodat látnák!

Ha Te is erre vágysz, nevezz!

Vissza

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. 02. 08.
22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Ta…
Bővebben

Ilyen honlapra vágynak a vásárlók

2024. 01. 23.
Ez nem egy olyan téma, amit a karácsonyi vacsora közben fontos lenne megvitatnia a családnak. Viszont Az Év Honlapja csapatának ez igenis fontos. Fontosnak tartjuk azt, hogy a látogatók…
Bővebben

,,Talán még nagyobb feladat a Hortobágy iránt közömbös, még „soha nem jártam a Hortobágyon” látogatókat megszólítani."

2024. 01. 10.
Mai interjúnkban szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a közönség jobban megismerje pályázónkat, a Hortobágyi Nonprofit Kft.-t. Kitérünk a cég motivációjára a pályázat sorá…
Bővebben
További hírek