Melyik kategóriában nevezzek? A „Média” megfelelne nekem?

2021-09-29

Az online média az információ rögzítésére és közvetítésére használt eszközök végtelen tárháza. Így az ezeket kihasználó, kreatív és felhasználóbarát honlapok nagyobb előnnyel indulnak, mint az offline magazinok.

Amennyiben van egy ilyen weboldalad és úgy érzed, minden felépítési szempontnak megfelel, olvasd el cikkünket, hogy megéri-e benevezned!

Média kategóriában olyan weboldalakat javaslunk nevezni, amelyek elektronikus, de akár nyomtatott média felületek számára készültek. Mint minden kategóriában, itt is fontos, hogy a weboldal ne csupán átadja a kellő információt az olvasó számára, hanem kreativitással és megfelelő UIX-szel el is nyerje a tetszését. Hiszen akkor azon felül, hogy esetleg elolvassa az adott információkat, tovább is maradhat a weboldalon, és rávehetjük, hogy tovább böngésszen.

 

Ahogyan az offline média felületeknek, úgy az online-nak is maradéktalanul ki kell szolgálnia az olvasó minden igényét. Tudni kell kihasználni az online tér adta előnyöket és korlátlan lehetőségeket, hogy minél jobb funkciókkal és látványelemekkel gazdagítsuk a honlapunkat.

 

Na de miért érdemes nevezned? Az idén készült interjúsorozatunkban megtudtuk korábbi nyerteseinktől, hogy mióta hazavitték ’Az Év Honlapja’ díjat, azóta a honlapjuk látogatóinak száma, és így az ügyfelek és vásárlók száma is növekedett. Ugyanis rengeteg ember látta, hogy mennyi erőfeszítést és munkát tesznek bele a honlapjukba és a vállalkozásukba, így őket választották.

 

Gondolj bele, mennyi plusz olvasód, látogatód lenne, ha egy ’Az Év Honlapja’ díjjal gazdagodnál, és mindenhol a Te honlapodat látnák!

Ha Te is erre vágysz, nevezz!

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek