Legyen Tiéd az Év Applikációja!

2021-11-05

Az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázat még november 8-ig várja a szuper honlapokat, applikációkat és kreatív megoldásokat. Tudd meg cikkünkből, milyen applikációt nevezhetsz a pályázaton!

Napjainkban 10 felnőttkorúból közel 9 mobilkészülékkel rendelkezik. Ezt az adatot a vállalatok sem hagyhatják figyelmen kívül az e-kereskedelmi csatornájuk fejlesztésekor, így már alapfeltétel a mobilra optimalizált reszponzív honlap - azonban ez már nem garantálja a kiemelkedő sikert.

A mobilhasználati szokások folyamatosan változnak. Az képernyő előtt töltött időnk 90 százalékában applikációkat használunk, hiszen ezek gyorsabbak, könnyebben átláthatók, kényelmesebbek és funkcionálisabbak, mintha csupán a weboldalakon böngésznénk.

Ezen a felületen nem érvényesül a nagy képernyőkre megtervezett vizuális világ, hiszen a mobil eszközök más platformot igényelnek.

A kategóriába várjuk azon applikációk jelentkezését, melyek segítik, szórakoztatják vagy egyéb módon hasznára válnak a célközönségnek és az online marketing elemeit sikeresen ültették át a mobileszközökre.

Alapvető cél, hogy a felhasználó mozgás közben tudja használni a funkciókat. Ezeknek az alkalmazásoknak a kivitelezése nagyban eltér ’Az Év Honlapja’ pályázat más kategóriáitól.

Sokszorozottan érvényes ebben a szekcióban az innováció, a funkcionalitás, és a jól áttekinthető modern felületek felhasználása.

Nevezd applikációd ’Az Év Honlapja’ pályázaton és vidd el a kategóriádban a díjat!

Vissza

“A mottónk: Digitális jelenléted, amire mi is büszkék lehetünk.”

2024. 04. 24.
A mai interjúnkban a YCO Digital Agency csapatát kérdeztük, akik Márkasite kategóriában Minőségi díjat szereztek. A YCO Digital Agency csapata azt tanácsolja azoknak, akik most kez…
Bővebben

"Az online Árfigyelő hiteles és megbízható információkat szolgáltat a fogyasztók számára."

2024. 04. 21.
Mai interjúnkban a Gazdasági Versenyhivatalt kérdeztük, Horváth Bálint kommunikációs vezető válaszolt kérdéseinkre. "Az Év Honlapja" pályázaton Kormányzat kategóriában Minőség…
Bővebben

Hogyan kommunikálj a közönségeddel?

2024. 04. 19.
Gondolatainkat és önmagunkat akkor tudjuk a legjobban kifejezni, ha kommunikálunk. A kommunikációs folyamat során mindig információkat adunk át és cserélünk az online- és az offline tér…
Bővebben
További hírek