Legyen Tiéd az Év Applikációja!

2021-11-05

Az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázat még november 8-ig várja a szuper honlapokat, applikációkat és kreatív megoldásokat. Tudd meg cikkünkből, milyen applikációt nevezhetsz a pályázaton!

Napjainkban 10 felnőttkorúból közel 9 mobilkészülékkel rendelkezik. Ezt az adatot a vállalatok sem hagyhatják figyelmen kívül az e-kereskedelmi csatornájuk fejlesztésekor, így már alapfeltétel a mobilra optimalizált reszponzív honlap - azonban ez már nem garantálja a kiemelkedő sikert.

A mobilhasználati szokások folyamatosan változnak. Az képernyő előtt töltött időnk 90 százalékában applikációkat használunk, hiszen ezek gyorsabbak, könnyebben átláthatók, kényelmesebbek és funkcionálisabbak, mintha csupán a weboldalakon böngésznénk.

Ezen a felületen nem érvényesül a nagy képernyőkre megtervezett vizuális világ, hiszen a mobil eszközök más platformot igényelnek.

A kategóriába várjuk azon applikációk jelentkezését, melyek segítik, szórakoztatják vagy egyéb módon hasznára válnak a célközönségnek és az online marketing elemeit sikeresen ültették át a mobileszközökre.

Alapvető cél, hogy a felhasználó mozgás közben tudja használni a funkciókat. Ezeknek az alkalmazásoknak a kivitelezése nagyban eltér ’Az Év Honlapja’ pályázat más kategóriáitól.

Sokszorozottan érvényes ebben a szekcióban az innováció, a funkcionalitás, és a jól áttekinthető modern felületek felhasználása.

Nevezd applikációd ’Az Év Honlapja’ pályázaton és vidd el a kategóriádban a díjat!

Vissza

Jelenkezz AI alapú marketing megoldások kategóriában

2024. 07. 12.
AI alapú marketing megoldások Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem eg…
Bővebben

Mesterséges intelligencia (MI) használata a Labdarúgó-Európa-bajnokságon

2024. 07. 10.
A mesterséges intelligencia használata már számos területen elterjedt, használata a sportokban is hatalmas újítást jelent. A Labdarúgó-Európa-bajnokságon (foci EB) különböző módokon has…
Bővebben

Jelentkezz Agrár kategóriába!

2024. 07. 08.
Az agrárszektor ma már nem csak a hagyományos mezőgazdaságról szól, hanem a modern technológiák és innovatív megoldások színtere is. A precíziós gazdálkodás, a drónok használata, a szen…
Bővebben
További hírek