Legyen Tiéd az Év Applikációja!

2021-11-05

Az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázat még november 8-ig várja a szuper honlapokat, applikációkat és kreatív megoldásokat. Tudd meg cikkünkből, milyen applikációt nevezhetsz a pályázaton!

Napjainkban 10 felnőttkorúból közel 9 mobilkészülékkel rendelkezik. Ezt az adatot a vállalatok sem hagyhatják figyelmen kívül az e-kereskedelmi csatornájuk fejlesztésekor, így már alapfeltétel a mobilra optimalizált reszponzív honlap - azonban ez már nem garantálja a kiemelkedő sikert.

A mobilhasználati szokások folyamatosan változnak. Az képernyő előtt töltött időnk 90 százalékában applikációkat használunk, hiszen ezek gyorsabbak, könnyebben átláthatók, kényelmesebbek és funkcionálisabbak, mintha csupán a weboldalakon böngésznénk.

Ezen a felületen nem érvényesül a nagy képernyőkre megtervezett vizuális világ, hiszen a mobil eszközök más platformot igényelnek.

A kategóriába várjuk azon applikációk jelentkezését, melyek segítik, szórakoztatják vagy egyéb módon hasznára válnak a célközönségnek és az online marketing elemeit sikeresen ültették át a mobileszközökre.

Alapvető cél, hogy a felhasználó mozgás közben tudja használni a funkciókat. Ezeknek az alkalmazásoknak a kivitelezése nagyban eltér ’Az Év Honlapja’ pályázat más kategóriáitól.

Sokszorozottan érvényes ebben a szekcióban az innováció, a funkcionalitás, és a jól áttekinthető modern felületek felhasználása.

Nevezd applikációd ’Az Év Honlapja’ pályázaton és vidd el a kategóriádban a díjat!

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek