Legyen Tiéd az Év Applikációja!

2021-11-05

Az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázat még november 8-ig várja a szuper honlapokat, applikációkat és kreatív megoldásokat. Tudd meg cikkünkből, milyen applikációt nevezhetsz a pályázaton!

Napjainkban 10 felnőttkorúból közel 9 mobilkészülékkel rendelkezik. Ezt az adatot a vállalatok sem hagyhatják figyelmen kívül az e-kereskedelmi csatornájuk fejlesztésekor, így már alapfeltétel a mobilra optimalizált reszponzív honlap - azonban ez már nem garantálja a kiemelkedő sikert.

A mobilhasználati szokások folyamatosan változnak. Az képernyő előtt töltött időnk 90 százalékában applikációkat használunk, hiszen ezek gyorsabbak, könnyebben átláthatók, kényelmesebbek és funkcionálisabbak, mintha csupán a weboldalakon böngésznénk.

Ezen a felületen nem érvényesül a nagy képernyőkre megtervezett vizuális világ, hiszen a mobil eszközök más platformot igényelnek.

A kategóriába várjuk azon applikációk jelentkezését, melyek segítik, szórakoztatják vagy egyéb módon hasznára válnak a célközönségnek és az online marketing elemeit sikeresen ültették át a mobileszközökre.

Alapvető cél, hogy a felhasználó mozgás közben tudja használni a funkciókat. Ezeknek az alkalmazásoknak a kivitelezése nagyban eltér ’Az Év Honlapja’ pályázat más kategóriáitól.

Sokszorozottan érvényes ebben a szekcióban az innováció, a funkcionalitás, és a jól áttekinthető modern felületek felhasználása.

Nevezd applikációd ’Az Év Honlapja’ pályázaton és vidd el a kategóriádban a díjat!

Vissza

November 20-án lejár Az Év Honlapja 2021-es közönségszavazásának határideje

2021. 11. 19.
Idén rekordszámú nevezővel zártuk a pályázatot. 331 kreatív honlapot, applikációt és marketing megoldást neveztek be, hogy megmérettessék magukat Magyarország legrangosabb marketingkomm…
Bővebben

Rekordszámú nevezéssel zárult a 20 éves jubileumi ’Az Év Honlapja’ pályázat

2021. 11. 09.
Lezárult a 2021-es jubileumi 'Az Év Honlapja' pályázat nevezési időszaka. A versenyre idén rekordszámú nevezés érkezett. 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás…
Bővebben
További hírek