Legyen Tiéd az Év Applikációja!

2021-11-05

Az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázat még november 8-ig várja a szuper honlapokat, applikációkat és kreatív megoldásokat. Tudd meg cikkünkből, milyen applikációt nevezhetsz a pályázaton!

Napjainkban 10 felnőttkorúból közel 9 mobilkészülékkel rendelkezik. Ezt az adatot a vállalatok sem hagyhatják figyelmen kívül az e-kereskedelmi csatornájuk fejlesztésekor, így már alapfeltétel a mobilra optimalizált reszponzív honlap - azonban ez már nem garantálja a kiemelkedő sikert.

A mobilhasználati szokások folyamatosan változnak. Az képernyő előtt töltött időnk 90 százalékában applikációkat használunk, hiszen ezek gyorsabbak, könnyebben átláthatók, kényelmesebbek és funkcionálisabbak, mintha csupán a weboldalakon böngésznénk.

Ezen a felületen nem érvényesül a nagy képernyőkre megtervezett vizuális világ, hiszen a mobil eszközök más platformot igényelnek.

A kategóriába várjuk azon applikációk jelentkezését, melyek segítik, szórakoztatják vagy egyéb módon hasznára válnak a célközönségnek és az online marketing elemeit sikeresen ültették át a mobileszközökre.

Alapvető cél, hogy a felhasználó mozgás közben tudja használni a funkciókat. Ezeknek az alkalmazásoknak a kivitelezése nagyban eltér ’Az Év Honlapja’ pályázat más kategóriáitól.

Sokszorozottan érvényes ebben a szekcióban az innováció, a funkcionalitás, és a jól áttekinthető modern felületek felhasználása.

Nevezd applikációd ’Az Év Honlapja’ pályázaton és vidd el a kategóriádban a díjat!

Vissza

Tarts lépést a felhasználói élménnyel!

2023. 11. 28.
A fokozódó felhasználói élmény (UX) egyre nagyobb figyelmet kap a digitális világban. A felhasználók számára ma már alapvető elvárás, hogy az online szolgáltatások, weboldalak és alkalm…
Bővebben

,,Mivel a honlap sikerétől függ a vállalkozásom sikere is, a legnagyobb hangsúly mindig az oldal fejlesztésén volt."

2023. 11. 23.
Mai interjúnkban szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a közönség jobban megismerje pályázónkat, a Conifers Garden faiskolát. Kitérünk a cég motivációjára a pályázat során, a ho…
Bővebben

Fontos a megjelenés

2023. 11. 22.
Az üzleti világ dinamikusan változik, és a versenyképesség fenntartása érdekében a cégnek számos stratégiára van szüksége. A cég megjelenése nem csupán egy esztétikai kérdés, hanem kulc…
Bővebben
További hírek