Két díjjal gazdagodott a Pentacom!

2021-12-16

A Pentacom idén két díjjal gazdagodott Az Év Honlapja digitális pályázaton!

A CalmitLine bánya kiszolgáló rendszer / automatizáció pályaművel Az Év technológiai megoldása Különdíjat nyerték el. ARANYBÁNYA a megoldás, de elsősorban nem aranybányáknak. Képzeljünk el egy olyan árumozgató és termelésvezérlő rendszert, amely hatalmas teherautók érkezését, távozását logisztikailag rendezi és kezeli, amibe bekapcsolódik a zárt üzemi területre való szabályozott ki és beléptetés, az üzemterületen belüli termékek pontosan a megrendelésnek megfelelő felpakolása, automatizált súlyméréssel, ipari mérlegek és rakodógépek rendszerebe kapcsolásával. Egyszerű és zseniális."


A Baumit corporate website oldallal pedig Minőségi Díjat nyertek el Ipari weboldalak kategóriában. Az oldalon könnyen megtalálhatóak a felhasználó számára szükséges információk. A baumit.hu esetében úgy véljük, kihozták a lehető legtöbbet a honlapból, mivel egy UX szempontjából igen jól kezelhető, emellett egy designra is igényes weboldalt készítettek. Gratulálunk!
 

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek