Hétszeres díjazott 2021-ben a Kreatív Vonalak!

2021-12-18

Gratulálunk a Kreatív Vonalak-nak 'Az Év Honlapja' pályázaton elnyert 7 díjhoz!

Zöldpont '98 – Mindig friss fűszer a konyhában Agrár kategóriában Az Év Honlapja díjat nyert.

Az ízlésesen kialakított honlap arculata illeszkedik az átadni kívánt üzenethez: a frissességhez.
A gazdag tartalom és a kreatív kialakítás hozzájárul a remek felhasználói élményhez. Az élmény pedig mobilos használat esetén is megmarad.
A honlap így méltán nyerte 2021-ben ’Az Év Honlapja’ díjat Agrár kategóriában!
Gratulálunk!

A SPED-PACK Kft. – A lehetetlent is becsomagoljuk B2B weboldalak kategóriában Különdíjat nyert.

A témát úgy tudta a cég megfogni, hogy minden elvárásnak meg tudott felelni, amit egy B2B oldalnak teljesítenie kell, sőt itt-ott még túl is mutat rajta. Egy B2B site-nak a végső célja elérni, hogy megalapozza a bizalmat a céggel szemben, és ha adott témában érdeklődöm, akkor megtegyem az első lépést feléjük, azaz, hogy felvegyem velük a kapcsolatot. A SPED-PACK site-ja teljes mértékben eléri ezt.

A Golden Pallet – A minőség az alap Ipari weboldalak kategóriában Különdíjat nyert.

A honlap nyitóoldalán büszkén hirdeti a cég: Raklapot gyártunk 25 év tapasztalatával. Ez alapján azt is gondolhatnánk, hogy egy száraz és unalmas weboldalt fogunk böngészni, de nem! Lehet a raklapokról élvezetesen, izgalmasan is kommunikálni. Szinte kedvet éreztünk, hogy bevásároljunk raklapból! Gratulálunk a Különdíjhoz!

Az MST Engineering Kft. – Tervezzen velünk Ipari weboldalak kategóriában Különdíjat nyert.

Az Mst engineering letisztult arculata és átlátható menürendszere minőségi díjat érdemelt. Nem könnyű feladat a felületkezelést, vagy akár a CNC forgácsolást közel hozni a felhasználókhoz, de a fotókkal gazdagon illusztrált weboldalon könnyen navigálva jutunk el a megadott szolgáltatásig.


A Smart Clinic – Megszabadítunk az "a francba-pillanatoktól" Kereskedelem kategóriában Az Év Honlapja díjat nyert, Szolgáltatás kategóriában pedig Minőségi díjat nyert.

A gyors mindennapokhoz igazodik kiválóan a smartclinic.hu weboldal, mely a letisztult, de mégis könnyed arculat mellett egyszerű megfogalmazásokkal segíti az emberek problémamegoldását.
A felhasználócentrikus gondolkodás, a leegyszerűsített folyamatok és az egyedi megjelenés idén az Év Honlapja díjat hozta el az okoskészülékekkel foglalkozó weboldalnak.

A smartclinic.hu egy rendkívül letisztult, átlátható és szép oldal. A honlapmegújítás elérte célját, melynek fókuszában a felhasználói utak egyszerűsítése, a felhasználóiélmény-tervezés állt. Az oldal a szakmai zsűri szerint minőségi díjat érdemel. 


Marketing Talent Award – A jövő marketingeseit keressük Non-profit kategóriában Különdíjat nyert.

Kreatív megközelítésének köszönhetően a fiatalos pezsgő arculat remekül illeszkedik a célcsoporthoz. Kiváló kezdeményezésnek tartjuk, hogy a fiatal tehetségeket felkarolja és ez egyúttal a szakma HR kihívásaira is egyedi választ ad, biztosítva az utánpótlást. Cél-célcsoport-tartalom egymást erősíti.
 

Vissza

A Te webáruházad is lehet trendi!

2023. 09. 18.
Az internet forradalma óriási változásokat hozott az életünkbe az elmúlt években, és a webáruházak is a digitális átalakulás egyik fő motorjai lettek. Az emberek egyre inkább preferáljá…
Bővebben

Honlap vagy app?

2023. 09. 07.
A digitális átalakulás korában a weboldalak és mobilalkalmazások számtalan szolgáltatás, információ és szórakoztatás kapujává váltak. Akár híreket olvas, élelmiszereket rendel, akár bar…
Bővebben

A Jó Honlap Anatómiája: Mi kell egy jó honlaphoz?

2023. 08. 29.
A digitális korban egy vállalkozás vagy szervezet online jelenléte döntő fontosságú. A honlap a digitális arculat egyik alapeleme, és az első benyomás, amit a látogatók kapnak róla. Egy…
Bővebben
További hírek