Hétszeres díjazott 2021-ben a Kreatív Vonalak!

2021-12-18

Gratulálunk a Kreatív Vonalak-nak 'Az Év Honlapja' pályázaton elnyert 7 díjhoz!

Zöldpont '98 – Mindig friss fűszer a konyhában Agrár kategóriában Az Év Honlapja díjat nyert.

Az ízlésesen kialakított honlap arculata illeszkedik az átadni kívánt üzenethez: a frissességhez.
A gazdag tartalom és a kreatív kialakítás hozzájárul a remek felhasználói élményhez. Az élmény pedig mobilos használat esetén is megmarad.
A honlap így méltán nyerte 2021-ben ’Az Év Honlapja’ díjat Agrár kategóriában!
Gratulálunk!

A SPED-PACK Kft. – A lehetetlent is becsomagoljuk B2B weboldalak kategóriában Különdíjat nyert.

A témát úgy tudta a cég megfogni, hogy minden elvárásnak meg tudott felelni, amit egy B2B oldalnak teljesítenie kell, sőt itt-ott még túl is mutat rajta. Egy B2B site-nak a végső célja elérni, hogy megalapozza a bizalmat a céggel szemben, és ha adott témában érdeklődöm, akkor megtegyem az első lépést feléjük, azaz, hogy felvegyem velük a kapcsolatot. A SPED-PACK site-ja teljes mértékben eléri ezt.

A Golden Pallet – A minőség az alap Ipari weboldalak kategóriában Különdíjat nyert.

A honlap nyitóoldalán büszkén hirdeti a cég: Raklapot gyártunk 25 év tapasztalatával. Ez alapján azt is gondolhatnánk, hogy egy száraz és unalmas weboldalt fogunk böngészni, de nem! Lehet a raklapokról élvezetesen, izgalmasan is kommunikálni. Szinte kedvet éreztünk, hogy bevásároljunk raklapból! Gratulálunk a Különdíjhoz!

Az MST Engineering Kft. – Tervezzen velünk Ipari weboldalak kategóriában Különdíjat nyert.

Az Mst engineering letisztult arculata és átlátható menürendszere minőségi díjat érdemelt. Nem könnyű feladat a felületkezelést, vagy akár a CNC forgácsolást közel hozni a felhasználókhoz, de a fotókkal gazdagon illusztrált weboldalon könnyen navigálva jutunk el a megadott szolgáltatásig.


A Smart Clinic – Megszabadítunk az "a francba-pillanatoktól" Kereskedelem kategóriában Az Év Honlapja díjat nyert, Szolgáltatás kategóriában pedig Minőségi díjat nyert.

A gyors mindennapokhoz igazodik kiválóan a smartclinic.hu weboldal, mely a letisztult, de mégis könnyed arculat mellett egyszerű megfogalmazásokkal segíti az emberek problémamegoldását.
A felhasználócentrikus gondolkodás, a leegyszerűsített folyamatok és az egyedi megjelenés idén az Év Honlapja díjat hozta el az okoskészülékekkel foglalkozó weboldalnak.

A smartclinic.hu egy rendkívül letisztult, átlátható és szép oldal. A honlapmegújítás elérte célját, melynek fókuszában a felhasználói utak egyszerűsítése, a felhasználóiélmény-tervezés állt. Az oldal a szakmai zsűri szerint minőségi díjat érdemel. 


Marketing Talent Award – A jövő marketingeseit keressük Non-profit kategóriában Különdíjat nyert.

Kreatív megközelítésének köszönhetően a fiatalos pezsgő arculat remekül illeszkedik a célcsoporthoz. Kiváló kezdeményezésnek tartjuk, hogy a fiatal tehetségeket felkarolja és ez egyúttal a szakma HR kihívásaira is egyedi választ ad, biztosítva az utánpótlást. Cél-célcsoport-tartalom egymást erősíti.
 

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek