Hétszeres díjazott 2021-ben a Kreatív Vonalak!

2021-12-18

Gratulálunk a Kreatív Vonalak-nak 'Az Év Honlapja' pályázaton elnyert 7 díjhoz!

Zöldpont '98 – Mindig friss fűszer a konyhában Agrár kategóriában Az Év Honlapja díjat nyert.

Az ízlésesen kialakított honlap arculata illeszkedik az átadni kívánt üzenethez: a frissességhez.
A gazdag tartalom és a kreatív kialakítás hozzájárul a remek felhasználói élményhez. Az élmény pedig mobilos használat esetén is megmarad.
A honlap így méltán nyerte 2021-ben ’Az Év Honlapja’ díjat Agrár kategóriában!
Gratulálunk!

A SPED-PACK Kft. – A lehetetlent is becsomagoljuk B2B weboldalak kategóriában Különdíjat nyert.

A témát úgy tudta a cég megfogni, hogy minden elvárásnak meg tudott felelni, amit egy B2B oldalnak teljesítenie kell, sőt itt-ott még túl is mutat rajta. Egy B2B site-nak a végső célja elérni, hogy megalapozza a bizalmat a céggel szemben, és ha adott témában érdeklődöm, akkor megtegyem az első lépést feléjük, azaz, hogy felvegyem velük a kapcsolatot. A SPED-PACK site-ja teljes mértékben eléri ezt.

A Golden Pallet – A minőség az alap Ipari weboldalak kategóriában Különdíjat nyert.

A honlap nyitóoldalán büszkén hirdeti a cég: Raklapot gyártunk 25 év tapasztalatával. Ez alapján azt is gondolhatnánk, hogy egy száraz és unalmas weboldalt fogunk böngészni, de nem! Lehet a raklapokról élvezetesen, izgalmasan is kommunikálni. Szinte kedvet éreztünk, hogy bevásároljunk raklapból! Gratulálunk a Különdíjhoz!

Az MST Engineering Kft. – Tervezzen velünk Ipari weboldalak kategóriában Különdíjat nyert.

Az Mst engineering letisztult arculata és átlátható menürendszere minőségi díjat érdemelt. Nem könnyű feladat a felületkezelést, vagy akár a CNC forgácsolást közel hozni a felhasználókhoz, de a fotókkal gazdagon illusztrált weboldalon könnyen navigálva jutunk el a megadott szolgáltatásig.


A Smart Clinic – Megszabadítunk az "a francba-pillanatoktól" Kereskedelem kategóriában Az Év Honlapja díjat nyert, Szolgáltatás kategóriában pedig Minőségi díjat nyert.

A gyors mindennapokhoz igazodik kiválóan a smartclinic.hu weboldal, mely a letisztult, de mégis könnyed arculat mellett egyszerű megfogalmazásokkal segíti az emberek problémamegoldását.
A felhasználócentrikus gondolkodás, a leegyszerűsített folyamatok és az egyedi megjelenés idén az Év Honlapja díjat hozta el az okoskészülékekkel foglalkozó weboldalnak.

A smartclinic.hu egy rendkívül letisztult, átlátható és szép oldal. A honlapmegújítás elérte célját, melynek fókuszában a felhasználói utak egyszerűsítése, a felhasználóiélmény-tervezés állt. Az oldal a szakmai zsűri szerint minőségi díjat érdemel. 


Marketing Talent Award – A jövő marketingeseit keressük Non-profit kategóriában Különdíjat nyert.

Kreatív megközelítésének köszönhetően a fiatalos pezsgő arculat remekül illeszkedik a célcsoporthoz. Kiváló kezdeményezésnek tartjuk, hogy a fiatal tehetségeket felkarolja és ez egyúttal a szakma HR kihívásaira is egyedi választ ad, biztosítva az utánpótlást. Cél-célcsoport-tartalom egymást erősíti.
 

Vissza

A Művészet Jövője: Az NFT-k és a Digitális Műalkotások

2024. 07. 17.
A művészet és a technológia kapcsolata mindig is egy izgalmas kérdés volt, de az utóbbi években az NFT-k (Non-Fungible Tokens) megjelenése új dimenziót nyitott meg a digitális művészet…
Bővebben

Legyen a Tiéd Az Év Applikációja!

2024. 07. 16.
Az Év Applikációja díj elnyerése nem csupán presztízst jelent, hanem egyben elismerést is a digitális innováció és a felhasználói élmény terén. Az idei pályázat különösen izgalmas, hisz…
Bővebben

Jelenkezz AI alapú marketing megoldások kategóriában

2024. 07. 12.
AI alapú marketing megoldások Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem eg…
Bővebben
További hírek