Asztalka - otthon a cukrászdában és a honlapokban

2021-12-20

Szívből gratulálunk az Asztalka Kft.-nek az Asztalka - otthon a cukrászdában pályaművel Vendéglátás kategóriában Az Év Honlapja díj elnyeréséhez!

Van egy jelenet a Lecsó című rajzfilmben amikor Anton Ego szemébe könnyek szöknek, miközben megkóstolja azt az ételt, amit legutoljára gyermekként édesanyja tálalt elé. Így érezheti magát bárki, aki belép ebbe az ékszerdobozba. Ezt az élményt tükrözi vissza a weblap, ami a harmonikus tartalmi és szerkezeti egyensúly miatt érdemelte ki Az Év Honlapja díjat. Gratulálunk!

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek