Idén 2 díjjal gazdagodott a Ferling!

2021-12-22

Gratulálunk a FERLING-nek 'Az Év Honlapja' pályázaton elnyert díjakhoz!

A Pécsi Nemzeti Színház weboldalának megújításáért Kultúra kategóriában Különdíjat nyertek.
A Pécsi Nemzeti Színház letisztult, de mégis témájához kiválóan illeszkedő honlapja remek tájékozódási lehetőséget biztosít az érdeklődők számára. Az oldalon könnyen és gyorsan megtalálhatóak a szükséges információk, a jegyvásárlás is egyszerű, a reszponzív kialakításnak köszönhetően mobilról is könnyen elvégezhető.
 

Irány a PTE! Kultúrfeszt weboldallal Rendezvény kategóriában Különdíjat nyertek.
Az Irány a PTE Kultúrfeszt egy remek lehetőség arra, hogy az érdeklődők – legyenek leendő hallgatók vagy szülők – megismerjék a PTE-t, tájékozódhassanak az aktuális hírekről, a felvételiről. Emellett a felület lehetőséget teremt a közösségbe való bekapcsolódásra, a hallgatói élet átélésére.
 

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek