Közel a jelentkezési időszak!

2022-07-27

Egyre közelebb 'Az Év Honlapja' pályázat jelentkezési időszaka. Az izgalom csak fokozódik napról napra, a pályázók tűkön ülve várják, hogy a jelentkezési időszak kezdetét vegye.

Hogyan és mikor fog indulni a pályázat?

'Az Év Honlapja' pályázat minden évben az Early Bird jelentkezéssel indul, amely augusztus 15-én veszi kezdetét, ebben az évben ez egy hétfői nap lesz.

 

Aki időben kezdett el készülni, tervezni, és sikerül augusztus 15-31 között pályáznia, az egy 20%-os kedvezményt tehet zsebre, mely a jelentkezési díjból kerül levonásra!

 

A kedvezményt csak az augusztusban pályázók tudják igénybe venni, viszont a jelentkezési időszak kapuja egészen október 30-ig nyitva áll!

 

Kérdések merültek fel benned?

  • Nem tudod, hol lehet jelentkezni?
  • Problémáid akadtak a regisztráció során?
  • Esetleg azt sem tudod, hogy miért éri meg Neked jelentkezni?

 

 

Minden kérdésedre megtalálod a válaszokat ezen a linken.

Ha viszont mégsem vagy teljes mértékben tisztában a pályázattal, keress fel Minket bátran az info@evhonlapja.hu email címen.

Vissza

Közel a jelentkezési időszak!

2022. 07. 27.
Egyre közelebb 'Az Év Honlapja' pályázat jelentkezési időszaka. Az izgalom csak fokozódik napról napra, a pályázók tűkön ülve várják, hogy a jelentkezési időszak kezdetét v…
Bővebben

Lassan elstartol 'Az Év Honlapja' pályázat!

2022. 07. 20.
Hetek kérdése és elstartol 'Az Év Honlapja' pályázat Early Bird kedvezményes regisztrációja.
Bővebben

Legyél Te 'Az Év Gyakornoka'!

2022. 05. 13.
‘Az Év Honlapja', Magyarország legrangosabb digitális marketingkommunikációs pályázata a 2022-es évre marketing gyakornokokat keres!
Bővebben
További hírek