Közel a jelentkezési időszak!

2022-07-27

Egyre közelebb 'Az Év Honlapja' pályázat jelentkezési időszaka. Az izgalom csak fokozódik napról napra, a pályázók tűkön ülve várják, hogy a jelentkezési időszak kezdetét vegye.

Hogyan és mikor fog indulni a pályázat?

'Az Év Honlapja' pályázat minden évben az Early Bird jelentkezéssel indul, amely augusztus 15-én veszi kezdetét, ebben az évben ez egy hétfői nap lesz.

 

Aki időben kezdett el készülni, tervezni, és sikerül augusztus 15-31 között pályáznia, az egy 20%-os kedvezményt tehet zsebre, mely a jelentkezési díjból kerül levonásra!

 

A kedvezményt csak az augusztusban pályázók tudják igénybe venni, viszont a jelentkezési időszak kapuja egészen október 30-ig nyitva áll!

 

Kérdések merültek fel benned?

  • Nem tudod, hol lehet jelentkezni?
  • Problémáid akadtak a regisztráció során?
  • Esetleg azt sem tudod, hogy miért éri meg Neked jelentkezni?

 

 

Minden kérdésedre megtalálod a válaszokat ezen a linken.

Ha viszont mégsem vagy teljes mértékben tisztában a pályázattal, keress fel Minket bátran az info@evhonlapja.hu email címen.

Vissza

Tarts lépést a felhasználói élménnyel!

2023. 11. 28.
A fokozódó felhasználói élmény (UX) egyre nagyobb figyelmet kap a digitális világban. A felhasználók számára ma már alapvető elvárás, hogy az online szolgáltatások, weboldalak és alkalm…
Bővebben

,,Mivel a honlap sikerétől függ a vállalkozásom sikere is, a legnagyobb hangsúly mindig az oldal fejlesztésén volt."

2023. 11. 23.
Mai interjúnkban szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a közönség jobban megismerje pályázónkat, a Conifers Garden faiskolát. Kitérünk a cég motivációjára a pályázat során, a ho…
Bővebben

Fontos a megjelenés

2023. 11. 22.
Az üzleti világ dinamikusan változik, és a versenyképesség fenntartása érdekében a cégnek számos stratégiára van szüksége. A cég megjelenése nem csupán egy esztétikai kérdés, hanem kulc…
Bővebben
További hírek