Közel a jelentkezési időszak!

2022-07-27

Egyre közelebb 'Az Év Honlapja' pályázat jelentkezési időszaka. Az izgalom csak fokozódik napról napra, a pályázók tűkön ülve várják, hogy a jelentkezési időszak kezdetét vegye.

Hogyan és mikor fog indulni a pályázat?

'Az Év Honlapja' pályázat minden évben az Early Bird jelentkezéssel indul, amely augusztus 15-én veszi kezdetét, ebben az évben ez egy hétfői nap lesz.

 

Aki időben kezdett el készülni, tervezni, és sikerül augusztus 15-31 között pályáznia, az egy 20%-os kedvezményt tehet zsebre, mely a jelentkezési díjból kerül levonásra!

 

A kedvezményt csak az augusztusban pályázók tudják igénybe venni, viszont a jelentkezési időszak kapuja egészen október 30-ig nyitva áll!

 

Kérdések merültek fel benned?

  • Nem tudod, hol lehet jelentkezni?
  • Problémáid akadtak a regisztráció során?
  • Esetleg azt sem tudod, hogy miért éri meg Neked jelentkezni?

 

 

Minden kérdésedre megtalálod a válaszokat ezen a linken.

Ha viszont mégsem vagy teljes mértékben tisztában a pályázattal, keress fel Minket bátran az info@evhonlapja.hu email címen.

Vissza

Jelenkezz AI alapú marketing megoldások kategóriában

2024. 07. 12.
AI alapú marketing megoldások Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem eg…
Bővebben

Mesterséges intelligencia (MI) használata a Labdarúgó-Európa-bajnokságon

2024. 07. 10.
A mesterséges intelligencia használata már számos területen elterjedt, használata a sportokban is hatalmas újítást jelent. A Labdarúgó-Európa-bajnokságon (foci EB) különböző módokon has…
Bővebben

Jelentkezz Agrár kategóriába!

2024. 07. 08.
Az agrárszektor ma már nem csak a hagyományos mezőgazdaságról szól, hanem a modern technológiák és innovatív megoldások színtere is. A precíziós gazdálkodás, a drónok használata, a szen…
Bővebben
További hírek